OVER ONS

ÉÉN GROTE FAMILIE

RENOVA GROUP

Op deze pagina ontdekt u meer over het verhaal van Renova en de recente overname door Hedin Automotive. We delen met trots hoe onze reis begon, hoe we zijn gegroeid en hoe de overname gaat vormen in de toekomst. Duik in de geschiedenis van onze merken en leer meer over de overname die voor Renova nieuwe deuren zal openen. Onze toewijding aan kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid blijft onveranderd, terwijl we onder een nieuwe naam – Hedin Automotive – streven naar een veelbelovende toekomst.

Wilt u meer weten over onze producten en diensten? Bekijk dan onze websites of breng een vrijblijvend bezoek aan één van onze showrooms.

  • 20.000+ klanten20.000+ klanten
  • 6 locaties6 locaties
  • 250 collega's250 collega’s
  • 62 jaar Renova62 jaar Renova

“Na 35 jaar de Renova-bedrijven te hebben geleid gaan zij verder onder de vlag van Hedin Automotive. Met deze overname wordt de positie van onze bedrijven verder versterkt. De bedrijven hebben de huidige positie bereikt dankzij al mijn collega’s, waarvoor ik ze veel dank ben verschuldigd. Ik wens Hedin Automotive en mijn collega’s een mooie toekomst samen!”

Voormalig eigenaar Renova Group Jan-Hein Alkemade

RENOVA & HEDIN AUTOMOTIVE


In 1961 werd een droom omgetoverd tot realiteit. Het hechte familiebedrijf Renova opende zijn deuren in Tilburg. Door de jaren heen heeft Renova zich verder weten uit te breiden om BMW- en MINI-rijders een totaalpakket van diensten en services te bieden binnen de regio Brabant. Zo zijn de vestigingen in Waalwijk en Breda toegevoegd aan de Renova familie. In maart 2020 is Renova verder uitgebreid door de overname van Zwartepoorte met vestigingen in Goes en Roosendaal. Nu, 62 jaar later met 20.000+ klanten, zes locaties en 250 collega’s, is Renova een begrip in Brabant en Zeeland.

Op 18 augustus jl. is Renova overgenomen door Hedin Automotive, onderdeel van het Zweedse familiebedrijf Hedin Mobility Group. De positie die Renova kende, is alleen maar sterker geworden door de overname. Met de Renova-vestigingen erbij telt Hedin Automotive inmiddels meer dan 75 vestigingen in Nederland. Ook Hedin Automotive is bekend om de hechte familiesfeer binnen de vestigingen. Met trots sluiten wij aan bij deze grote familie, om als een hecht team de automarkt in Nederland te veroveren.

WAAR STAAT HEDIN AUTOMOTIVE VOOR

Meer aandacht. Meer service. Bij Hedin Automotive snappen we dat een rood lampje op je dashboard niet alleen betekent dat er een technisch probleem is, maar ook dat je niet op tijd op je afspraak bent. Of thuis bij de kinderen. Daarom doen wij er alles aan om te zorgen dat je meer geniet van je auto. En dat je altijd snel weer verder kunt met je leven. Meer voor jou. Hedin Automotive. Autohart van Nederland.

“Renova Group is een bijzonder mooi familiebedrijf met een lange historie in een gebied waar wij nog geen activiteiten hebben. Wij zijn verheugd door de overname ons merkenportfolio met BMW en MINI uit te kunnen breiden naar in totaal 28 vooraanstaande automerken. Namens alle collega’s van Hedin Automotive heet ik het bekwame en enthousiaste team van Renova Group van harte welkom!”

Eddy Haesendonck, CEO Hedin Automotive Benelux
Onze teams staan voor u klaar
Alle Renova vestigingen
Neem contact op met de Renova vestiging in Tilburg - Branbant.

Renova Tilburg

Driehuizendijk 1
5022 KD Tilburg

Tel. 013 – 5422133

Neem contact op met de Renova vestiging in Waalwijk - Branbant.

Renova Waalwijk

van Andelstraat 9
5141 PB Waalwijk

Tel. 0416 332 443

Neem contact op met de Renova vestiging in Breda - Branbant.

Renova Breda

Huifakkerstraat 1
4815 PN Breda

Tel. 076 – 5223549

Neem contact op met de Renova vestiging in Roosendaal - Branbant.

Renova Roosendaal

Vlierwerf 2
4704 SB Roosendaal

Tel. 0165 – 576 376

Neem contact op met de Renova vestiging in Goes - Branbant.

Renova Zeeland

Amundsenweg 33
4462 GP Goes

Tel. 0113 – 245 245

RENOVA NIEUWSARTIKELEN
Loading …