HOE WE ZIJN BEGONNEN.

LEES ALLES OVER DE HISTORIE VAN RENOVA.

Bekijk de Welkomstvideo

RENOVA GROUP.

ÉÉN GROTE FAMILIE.

Renova is opgericht in het jaar 1961, in Tilburg. De wens bestond om klanten een totaalpakket te kunnen bieden. In 2003 en 2004 zijn de vestigingen in Waalwijk en Breda toegevoegd aan het familiebedrijf. We zijn inmiddels uitgegroeid tot een one-stop-shop waar u terecht kunt voor de merken BMW en MINI, onderhoud, schadeherstel en auto lease (sinds 2006).

 

SPECIALISATIES.

Voor iedere tak van sport hebben we een team van enthousiaste specialisten, die hun sporen op het gebied van kennis en innovatie inmiddels verdiend hebben. Renova Tilburg is bijvoorbeeld Certified M-dealer, daar zijn we mede gespecialiseerd in het submerk BMW M. BMW Nederland heeft 9 BMW i Agenten aangesteld, waarvan onze vestiging in Breda er één is. Onze vestigingen in Tilburg en Waalwijk zijn BMW i Servicepunt.

FAMILIEBEDRIJF.

Het is bijzonder om in een familiebedrijf te werken voor een familieproduct. Dat zorgt voor een extra band. Dat we een familiebedrijf zijn, ziet u overal terug. Niet alleen op de werkvloer, maar ook u als klant wordt onderdeel van onze familie. Onze vestiging in Breda bijvoorbeeld, organiseert jaarlijks de MINI HUNT, een toertocht voor MINI-rijders.
 

MEDEWERKERS.

Alle medewerkers van Renova, hebben benzine door hun aderen stromen. Iemand kan pas bij ons werken wanneer hij of zij een tomeloze liefde voor het vak en onze merken heeft. Onze medewerkers werken volgens de Brabantse mentaliteit. Bij ons gaan ondernemerschap, innovatie, samenwerking én gastvrijheid hand in hand. Onze enthousiaste teams staan dagelijks met plezier voor u klaar!

VESTIGINGEN IN TILBURG, WAALWIJK EN BREDA.

Bij binnenkomst in één van onze vestigingen wordt u hartelijk begroet door onze gastvrouw. Zij verwijst u door naar de collega's van de door u gewenste afdeling; verkoop, werkplaats of magazijn.

 

RENOVA TILBURG.

BMW VERKOOP, ONDERHOUD. MINI EN BMWi SERVICEPUNT.

Renova Tilburg , opgericht in 1961, is het moederbedrijf van al onze vestigingen. Doordat we gevestigd zijn in het voor Tilburgers zo bekende "Lepelaers pand", zijn we al ruim 55 jaar een begrip in de regio. In onze showroom vindt u zowel nieuwe als gebruikte BMW’s, de receptiewerkplaats en het magazijn. Daarnaast is onze vestiging in Tilburg officieel BMW M dealer en MINI Service partner.

U vindt ons karakteristieke pand aan de Ringbaan Oost te Tilburg, centraal gelegen aan de rondweg van Tilburg, dichtbij de snelwegen richting Breda, Eindhoven en 's-Hertogenbosch.

RENOVA WAALWIJK.

BMW VERKOOP, ONDERHOUD. MINI EN BMWi SERVICEPUNT. RENOVA LEASE.

Onze vestiging in Waalwijk is sinds 2003 aangesloten bij ons familiebedrijf en is gevestigd aan de autoboulevard van Waalwijk. In onze showroom vindt u zowel nieuwe als gebruikte BMW’s, de receptiewerkplaats en het magazijn. Daarnaast is Renova Waalwijk MINI Service partner.

U vindt ons sfeervolle, moderne pand aan de Van Andelstraat te Waalwijk, centraal gelegen, dichtbij de snelweg A59 richting Breda en 's-Hertogenbosch.

RENOVA BREDA.

BMW VERKOOP, ONDERHOUD. MINI VERKOOP, BMWi AGENT, SERVICEPUNT.

Renova Breda is de grootste van de 3 vestigingen. De showroom is ruim, licht en overzichtelijk ingedeeld, zodat de verschillende BMW modellen optimaal aan u gepresenteerd kunnen worden. Op de begane grond vindt u de nieuwe BMW, BMW M, BMW i en MINI modellen, alsmede de receptiewerkplaats en het magazijn. De eerste etage is volledig ingericht voor jong gebruikte BMW Premium Selection modellen.

U vindt ons prachtige pand aan de Huifakkerstraat 1 te Breda, centraal gelegen dichtbij de snelwegen A16, A27 en A58.

Bekijk de actuele voorraad en services van Renova.