MINI FLEX LEASE

VANAF + € 25,- PER MAAND

Lease jouw nieuwe MINI en weet exact wat je maandelijks kwijt bent. Dit geeft jou financieel gezien zekerheid omdat er niet zomaar onvoorziene kosten in beeld komen. Maar, wellicht heb je daarnaast ook behoefte aan vrijheid en flexibiliteit. In dat geval is MINI Flex Lease echt iets voor jou. Met Flex Lease heb je de flexibiliteit om je overeenkomst na 1 jaar (12 mnd) vanaf ingangsdatum, kosteloos én op elk willekeurig moment te beëindigen. Je kunt deze optie toevoegen bij het afsluiten van jouw nieuwe Private- of Operational lease contract.

VANAF + € 25,- PER MAAND

MINI Flex Lease is beschikbaar voor € 25,- per maand voor een aantal modellen, waaronder: MINI 3-deurs, MINI 5-deurs, MINI Cabrio en de MINI Electric.

VANAF + € 35,- PER MAAND

Schaf MINI Flex Lease aan voor € 35,- per maand bij de MINI Clubman en de MINI Countryman.

HOE WERKT MINI FLEX LEASE

Bij het afsluiten van een Private Lease of Operational Lease contract voor een nieuwe MINI, met een looptijd van 48 maanden, heb je de mogelijkheid om Flex Lease als optie toe te voegen aan jouw lease overeenkomst. Afhankelijk van het gekozen model, betaal je maandelijks een bedrag boven op de leaseprijs van de MINI.

MINI Fles Lease biedt jou de mogelijkheid om de leaseovereenkomst, om welke reden dan ook, boetevrij en zonder opzeggingsvergoeding te beëindigen vanaf 1 jaar nadat de overeenkomst is ingegaan. Opzeggen kan na dat jaar iedere maand met in achtneming van een maand opzegtermijn. Natuurlijk geniet je daarnaast nog steeds van alle gemakken die het leasen van een MINI jou biedt.

DE VOORDELEN VAN FLEX LEASE

  • BOETEVRIJ OPZEGGEN NA 12 MAANDEN
  • GELDIG OP ALLE MINI MODELLEN
  • VANAF + € 25,- PER MAAND
  • PRIVATE EN OPERATIONAL LEASE

VEEL GESTELDE VRAGEN

KAN IK MINI FLEX LEASE NA DE START VAN MIJN LEASE OVEREENKOMT NOG TOEVOEGEN

Helaas kan je MINI Flex Lease uitsluitend selecteren bij het afsluiten van een overeenkomst. Na het afsluiten van een overeenkomst en gedurende de looptijd van deze overeenkomst kan deze service niet meer worden toegevoegd.

HOE VAAK MAG IK GEBRUIK MAKEN VAN DE MINI FLEX LEASE OPTIE

Je hebt de mogelijkheid om één keer je leasecontract na 12 maanden voortijdig te beëindigen. Als je hierna kiest voor een nieuw leasecontract wordt dit automatisch een Private Lease of Operational Lease product zonder Flex Lease. 

WANNEER KAN IK MIJN LEASE OVEREENKOMST OPZEGGEN ALS IK GEBRUIK MAAK VAN MINI FLEX LEASE

Zodra er na de ingangsdatum van de leaseovereenkomst 12 maanden zijn verstreken, kan je de leaseovereenkomst opzeggen en de MINI inleveren zonder dat je een opzeggingsvergoeding verschuldigd bent. Let op: Opzegging is niet mogelijk wanneer er ten aanzien van de leaseovereenkomst sprake is van een betalingsachterstand.

KAN IK MIJN LEASE CONTRACT OOK EERDER DAN EEN JAAR BEËINDIGEN

Je kan je leaseovereenkomst altijd eerder dan een jaar opzeggen. Echter zijn hier wel voortijdige beëindigingskosten aan verbonden zoals beschreven in de algemene voorwaarden van je leaseovereenkomst.

WAT IS HET OPZEGTERMIJN

Bij het opzeggen van de leaseovereenkomst met Flex Lease heb je een opzegtermijn van één maand. 

HOE KAN IK MIJN PRIVATE LEASE OF OPERATIONAL LEASE OVEREENKOMST OPZEGGEN

Het opzeggen van je leaseovereenkomst kan snel en eenvoudig per e-mail of brief. 

MINI LEASE

Wil jij zorgeloos rondrijden voor een vast tarief per maand, in een splinternieuwe MINI naar keuze? Bekijk dan alle voordelen van MINI lease.

Neem vrijblijvend contact met ons op over onze producten en services
CONTACT

Wij helpen je graag verder met alle vragen omtrent MINI Lease. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel direct de gewenste vestiging.

BMW Renova Tilburg vestiging - altijd een vestiging in de buurt
VESTIGINGEN

Bekijk al onze vestigingen en kom langs in de showroom. Hier kun je alle modellen van MINI bekijken en indien gewenst proefrijden. Wij ontvangen je graag!