MINI FINANCIERINGSAANBOD

PRIVATE FINANCE MET 5,55% RENTE

Het onbekende tegemoet rijden is leuk, maar als het om je maandelijkse lasten gaat weet je misschien liever waar je aan toe bent. In dat geval past een financiering met een vaste rente en looptijd het beste bij jou. Hiermee betaal je een vaste looptijd lang hetzelfde bedrag per maand. En aan het eind van de looptijd is je MINI helemaal van jou.

Profiteer nu van een extra scherp financieringsaanbod op bijna alle MINI modellen. Sluit jouw Private Finance contract af i.c.m. een MINI Top Cover verzekering en profiteer tijdelijk van slechts 5,55%* rente.

* In combinatie met een MINI Top Cover verzekering.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Neem contact op met een van onze verkoop collega’s voor meer informatie over dit aantrekkelijke, niet zo MINI aanbod.

MINI 3-DEURS

De MINI 3-deurs nu vanaf € 352,- * per maand.

* Op basis van 48 maanden & 5,55% rente

MINI CLUBMAN

De MINI Clubman nu vanaf € 474,- * per maand.

* Op basis van 48 maanden & 5,55% rente

MINI COUNTRYMAN

De MINI Countryman nu vanaf € 473,- * per maand.

* Op basis van 48 maanden & 5,55% rente

DE VOORDELEN

VAST MAANDBEDRAG

Gedurende de gehele overeenkomst betaal je een vaste rente. Daarnaast spreken we vooraf de looptijd van de overeenkomst af. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en geniet je altijd van vaste kosten per maand.

ALGEMENE VOORWAARDEN

TUSSENTIJDS EXTRA AFLOSSEN

Gedurende jouw overeenkomst kun je, tegen bepaalde voorwaarden, extra aflossen op het openstaande saldo. Zo verlaag je jouw maandelijkse kosten voor de rest van de overeenkomst.

ALGEMENE VOORWAARDEN

MAANDBEDRAG VERLAGEN DOOR AANBETALING SLOTSOM

Je kunt er voor kiezen om jouw maandbedrag te verlagen door vooraf een aanbetaling te doen of door bijvoorbeeld een slotsom af te spreken. Zo betaal je dit bedrag in één keer en verlaag je jouw maandelijkse kosten.

ALGEMENE VOORWAARDEN

NA VOLLEDIGE BETALING IS DE MINI VAN JOU

Na het voldoen van de laatste maandtermijn en de eventuele slotsom is de MINI helemaal van jou. Zo kun je nog jaren met plezier doorrijden óf de MINI inruilen voor een nieuwe MINI

ALGEMENE VOORWAARDEN

EXTRA TOP COVER VERZEKERING

WAT IS EEN MINI TOPCOVER VERZEKERING

Speciaal voor nieuwe en gebruikte MINI’s is er de MINI Top Cover verzekering. Daarmee is je MINI zo compleet mogelijk verzekerd tegen schade en diefstal. Je profiteert van verschillende voordelen, waaronder een uitgebreide dekking en herstel door onze MINI specialisten.

MINI Top Cover van MINI Financial Services wordt uitgevoerd door Allianz. Bereken je premie online middels onderstaande button direct bij onze partner. Je wordt dan doorverwezen naar een externe website.

VOORDELEN VAN MINI TOPCOVER

EEN NIEUWE MINI TOT 5 JAAR NA AANKOOP

Wanneer jouw MINI is gestolen of total loss is gereden stap je met een MINI Top Cover verzekering de eerste 5 jaar na aankoop van een nieuwe MINI zonder kosten over in een nieuwe, en gelijkwaardige MINI. Bij een gebruikte MINI ontvang je de eerste 3 jaar na aankoop het gehele aankoopbedrag terug bij aanschaf van een nieuwe MINI.

ALLE ACTIES

Jaarlijks hebben wij een breed aanbod aan acties voor jou en jouw MINI met aantrekkelijke prijzen. Houd de actiepagina in de gaten om geen elke deal te missen.

CONTACT

Wij helpen je graag verder met alle vragen omtrent jouw MINI. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel direct de gewenste vestiging.

VESTIGINGEN

Bekijk al onze vestigingen en kom langs in de showroom. Wij ontvangen u graag!