ACTUELE MINI ACTIES

ALTIJD IN JOUW VOORDEEL

Op deze pagina vind je de actuele acties van Renova voor jouw MINI. Bekijk direct je voordeel of neem contact met ons op voor meer informatie. Bij Renova profiteer je regelmatig van aantrekkelijke acties voor je MINI. Denk hierbij aan extra pakketvoordeel op een nieuwe MINI, financieringen met een extra laag rentepercentage en voordeel op onderhoud of reparatie.

mini CLUBMAN FINAL EDITION

De MINI Clubman maakte was in 1969 voor het eerst te zien op de openbare weg. De MINI wist meteen een duidelijk statement te maken, en wist in 1981 de markt te veroveren als dé compacte stationwagen met een verlengde wielbasis. Nu, tientallen jaren later gaan we afscheid nemen van de unieke MINI Clubman. Daarom introduceert MINI nog een laatste Edition van de MINI Clubman. Maak kennis met de MINI Clubman Final Edition. De gelimiteerde Edition verwijst naar naar het jaar waarin de legendarische MINI Clubman werd geïntroduceerd.

MINI WINTERWIELEN

Wanneer de temperaturen onder de 7 graden komen, zorgen de winterbanden voor de juiste prestaties. Dit is goed te merken op het gebied van tractie, grip in de bochten en bij het remmen. Winterbanden zijn samengesteld uit zachtere rubbersoorten en zijn voorzien van een dieper profiel met fijne lamellen die voor meer grip zorgen bij nat-en gladheid. Om er voor te zorgen dat jouw MINI klaar is voor de winter, bieden wij een ruim aanbod winterwielen.

Je profiteert t/m 31 augustus van voordeel tot 20%.

mini untold edition

De MINI Clubman zoals je ‘m kent, maar dan met nieuwe looks. De Untold Edition bewijst dat een perfecte balans tussen ‘heritage’ en de toekomst mogelijk is. Daarnaast heeft de Edition ook een onverwachte kant, hij is zelfstandig en durft zijn grenzen te verkennen. De Edition is leverbaar in de kleuren Sage Green en Midnight Black II. Daarnaast is de MINI voorzien van 18″ Untold Spoke 2-Tone/Runflat wielen. 

De MINI Untold edition modellen zijn nu te bestellen bij MINI Renova

PRODUCT IN THE SPOTLIGHT

Ook jouw Big Love verdient de beste zorg en de leukste MINI gadgets. Daarom komt MINI gedurende het hele jaar elk kwartaal met product in the spotlight. Dat kunnen care producten zijn om je MINI in topconditie te houden, maar er komen ook gave hebbedingen voorbij die je zeker niet wilt missen. En dat alles tegen superscherpe actieprijzen!

THE UNTAMED EDITION

Ieder detail van een MINI Countryman Untamed Edition maakt duidelijk dat dit een MINI is die niet van stilstaan houdt: ‘van een dynamisch design tot opvallend veel ruimte’. Deze Edition is afgeladen met extraʼs en absoluut uniek in zijn design. De unieke lakkleur Momentum Grey gecombineerd met de opvallende striping. MINI Yours leren stoelbekleding in Highland Green en 18” Untamed Spoke two-tone lichtmetalen velgen. Al deze elementen samen maken de Countryman in ieder opzicht uniek.

MINI FINANCIERINGSAANBOD

Het onbekende tegemoet rijden is leuk, maar als het om je maandelijkse lasten gaat weet je misschien liever waar je aan toe bent. In dat geval past een financiering met een vaste rente en looptijd het beste bij jou. Hiermee betaal je een vaste looptijd lang hetzelfde bedrag per maand. En aan het eind van de looptijd is je MINI helemaal van jou.

Profiteer nu van een extra scherp financieringsaanbod op bijna alle MINI modellen. Sluit jouw Private Finance contract af i.c.m. een MINI Top Cover verzekering en profiteer tijdelijk van slechts 5,55%* rente.

MINI RESOLUTE EDITION

Rijplezier, expressief design, premium kwaliteit en individuele stijl voor de nieuwe MINI Resolute Edition. De Resolute Edition heeft bijzonder authentieke product persoonlijkheden, elk met hun eigen kenmerkende karakter. Het exclusieve en nauwkeurig op elkaar afgestemde design en de uitrustingskenmerken benadrukken de karakteristieke elementen van elk model.

MINI ROCKINGHAM GT

Na een ruime 40 jaar is de legendarische MINI 1275 GT terug van weggeweest. In de jaren 70 won deze legendarische MINI race na race op het Rockingham Motor Speedway. Nu 50 jaar later is de MINI 1275 GT terug. En hoe. De MINI Rockingham GT is stoerder, gedurfder en sportiever dan ooit. Standaard uitgevoerd met onder andere JCW Aerodynamica kit, automatische transmissie en Piano Black exterieur afwerking. De MINI Rockingham GT is verkrijgbaar als 3-Deurs, 5-Deurs, Cabrio, Clubman & Countryman.

MINI CAMDEN EDITION

Geïnspireerd door de geboorteplaats van legendes en het kloppende hart van Noord-Londen. De MINI Camden Edition is niet voor niets een rockster en icoon in één. Follow your beat en ervaar de rit in jouw MINI Camden Edition.

De Camden Edition is beschikbaar op de MINI 3-deurs, MINI 5-deurs en de volledige elektrische MINI Electric. 

HET BESTE VAN TWEE WERELDEN

Renova Group – Wij zijn enorm trots dat wij de samenwerking zijn aangegaan met  een uniek indoor sportcentrum in Nederland. Net als ZUITNL zijn wij actief in hetzelfde rayon waardoor het dermate interessant is om elkaar te versterken. Daarnaast biedt ZUITNL een totaaloplossing aan topsporters met als doel het beste uit zich zelf te halen. Juist die drive om continu het beste te zijn past bij onze mentaliteit. Door altijd te streven naar kwaliteit, uitstraling en merkbeleving zijn wij enorm blij om samen te werken.

MINI AIRCO SERVICE

Lekker fris de zomer door! Laat de airco van je MINI nakijken voor een fris gevoel in de auto. Tijdens een warmere periode is het mogelijk dat jouw airco minder goed functioneert, dit kan komen doordat het koudemiddel verdampt, weglekt of de filters aan vervanging toe zijn. Een slecht werkende airco heeft bovendien een negatief effect op het brandstofverbruik. Voor het onderhoud maakt het niet uit of je de airco veel of juist heel weinig gebruikt. Met regelmatig onderhoud voorkom je dat de airco stuk gaat.

MAAK JOUW MINI WINTERPROOF

De wintermaanden zijn inmiddels aangebroken, tijd om jouw MINI helemaal winterproof te maken. Om er zeker van te zijn dat jouw MINI klaar is voor de winter kan je jouw MINI laten controleren op 20 belangrijke punten met de MINI Wintercheck. Zo weet je zeker dat jouw MINI winterproof is. En dat al voor € 50,-.

Wanneer je de wintercheck laat uitvoeren ontvang je ook nog eens een stoere MINI Reslolute Edition tas. Plan snel jouw afspraak in via de My MINI App of via de afspraakplanner.