ACTUELE MINI ACTIES

ALTIJD IN JOUW VOORDEEL

Op deze pagina vind je de actuele acties van Renova voor jouw MINI. Bekijk direct je voordeel of neem contact met ons op voor meer informatie. Bij Renova profiteer je regelmatig van aantrekkelijke acties voor je MINI. Denk hierbij aan extra pakketvoordeel op een nieuwe MINI, financieringen met een extra laag rentepercentage en voordeel op onderhoud of reparatie.

MINI FINANCIERINGSAANBOD

Het onbekende tegemoet rijden is leuk, maar als het om je maandelijkse lasten gaat weet je misschien liever waar je aan toe bent. In dat geval past een financiering met een vaste rente en looptijd het beste bij jou. Hiermee betaal je een vaste looptijd lang hetzelfde bedrag per maand. En aan het eind van de looptijd is je MINI helemaal van jou.

Profiteer nu van een extra scherp financieringsaanbod op bijna alle MINI modellen. Sluit jouw Private Finance contract af i.c.m. een MINI Top Cover verzekering en profiteer tijdelijk van slechts 5,55%* rente.

Renova MINI Zomercheck.

ZOMERCHECK

Je geniet extra van de zomer wanneer jij en jouw MINI er helemaal klaar voor zijn. Daarom bieden wij bij Renova diverse onderhoudschecks aan om jouw MINI zomerproof te maken. Je profiteert onder andere van voordeel op de MINI Aircocheck, de MINI Zomercheck en MINI Pechhulp.

MINI WINTERWIELEN

Wanneer de temperaturen onder de 7 graden komen, zorgen de winterbanden voor de juiste prestaties. Dit is goed te merken op het gebied van tractie, grip in de bochten en bij het remmen. Winterbanden zijn samengesteld uit zachtere rubbersoorten en zijn voorzien van een dieper profiel met fijne lamellen die voor meer grip zorgen bij nat-en gladheid. Om er voor te zorgen dat jouw MINI klaar is voor de winter, bieden wij een ruim aanbod winterwielen.

Je profiteert t/m 31 augustus van voordeel tot 20%.

HET BESTE VAN TWEE WERELDEN

Renova Group – Wij zijn enorm trots dat wij de samenwerking zijn aangegaan met  een uniek indoor sportcentrum in Nederland. Net als ZUITNL zijn wij actief in hetzelfde rayon waardoor het dermate interessant is om elkaar te versterken. Daarnaast biedt ZUITNL een totaaloplossing aan topsporters met als doel het beste uit zich zelf te halen. Juist die drive om continu het beste te zijn past bij onze mentaliteit. Door altijd te streven naar kwaliteit, uitstraling en merkbeleving zijn wij enorm blij om samen te werken.

AIRCO SERVICE

Lekker fris de zomer door! Laat de airco van je MINI nakijken voor een fris gevoel in de auto. Tijdens een warmere periode is het mogelijk dat jouw airco minder goed functioneert, dit kan komen doordat het koudemiddel verdampt, weglekt of de filters aan vervanging toe zijn. Een slecht werkende airco heeft bovendien een negatief effect op het brandstofverbruik. Voor het onderhoud maakt het niet uit of je de airco veel of juist heel weinig gebruikt. Met regelmatig onderhoud voorkom je dat de airco stuk gaat.

PRODUCT IN THE SPOTLIGHT

Ook jouw Big Love verdient de beste zorg en de leukste MINI gadgets. Daarom komt MINI gedurende het hele jaar elk kwartaal met product in the spotlight. Dat kunnen care producten zijn om je MINI in topconditie te houden, maar er komen ook gave hebbedingen voorbij die je zeker niet wilt missen. En dat alles tegen superscherpe actieprijzen!