WELKOM IN DE WERELD VAN MINI

WIJ ZIJN DÉ MINI DEALER VAN BRABANT & ZEELAND.

Ben jij op zoek naar jouw nieuwe grote liefde? Bij Renova MINI staan wij altijd voor jou klaar. Met drie vestigingen, gelegen in Brabant en Zeeland, is er altijd een bij jou in de buurt. Ons verkoopteam staat jou graag te woord onder het genot van een heerlijke koffie of thee. Zo start de zoektocht naar jouw ideale MINI tussen ons ruime aanbod aan nieuwe en used voorraad MINI’s.

ONTDEK ONZE VOORRAAD

MINI NIEUW & OCCASIONS

Renova-MINI-voorraad-nieuw

VOORRAAD NIEUW

Een ruim aanbod aan nieuwe, zelf samen te stellen MINI modellen waaruit je kunt kiezen.

VOORRAAD OCCASIONS

Bekijk ons ruime aanbod aan ‘pre loved’ MINI’s die wij op voorraad hebben en direct met u kunnen rijden.

Renova-MINI-Lease

LEASE

Ga jij voor een vast bedrag per maand, rijden in een gloed nieuwe MINI van Renova?

HEDIN AUTOMOTIVE

VAN RENOVA NAAR HEDIN

Welkom bij Hedin Automotive – tot voor kort Renova Group, waar passie voor auto’s en toewijding aan klanttevredenheid samenkomen. Bij Hedin Automotive zijn we gepassioneerd door alles wat met auto’s te maken heeft, en deze passie drijft ons om uitzonderlijke diensten en oplossingen te bieden aan autoliefhebbers en klanten wereldwijd.

Renova-MINI-Breda-Showroom

STEL JOUW NIEUWE MINI SAMEN

Loading …
ONTDEK DE CONCEPT ACEMAN

HET NIEUWE DESIGNTIJDPERK BIJ MINI

Renova-MyMINI-app
MYMINI APP

JOUW MINI BINNEN HANDBEREIK

Jouw Big Love tot je dienst met de MY app. Het moderne ontwerp, de intuïtieve bediening en de uitgebreide functies zorgen voor een vlottere gebruikerservaring en verbeterde functionaliteit. Vanuit de app kan je onder andere gemakkelijk je ritten inplannen, jouw MINI vergrendelen en werkplaatsafspraken maken. Geniet van zorgeloze mobiliteit, altijd & overal!

Renova-MINI-Werkplaatsafspraak
WERKPLAATSAFSPRAAK

OOK JOUW MINI HEEFT LIEFDE NODIG

Je bent zo jong als je je voelt. Dat geldt ook voor jouw MINI. Goed en regelmatig onderhoud is daarom noodzakelijk. Door het uitlezen van jouw sleutel weten we precies wat je MINI nodig heeft. 

Met onze werkplaatsafspraak planner kun je snel en makkelijk een afspraak bij een van onze vestigingen inplannen voor onderhoud of service.

Renova-Magazijn-MINI-onderdelen
RENOVA MANAGZIJN

ALLES VOOR JOUW BIG LOVE

Je verwacht dagelijks topprestaties van jouw MINI. Om deze waar te maken is het van belang dat bij vervanging van onderdelen gekozen wordt voor originele MINI onderdelen. Wij hebben bij al onze vestigingen een groot magazijn met een breed assortiment aan onderdelen en accessoires voor jouw Big Love. Dus of je nu op zoek bent naar remmen, velgen of verlichting, bij ons kun je zeker slagen!

Renova-MINI-sponsoring-special-olympics
Special olympics

SPECIAL PARTNERSHIP

In juni 2024 vinden de Nationale spelen van de Special Olympics plaats in gemeente Breda en Tilburg. Dit is het grootste landelijke sportevenement voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij zijn sinds maart 2023 trotse automotive partner van dit bijzondere evenement met twee MINI’s. Daarnaast zijn onze Renova collega’s erg enthousiast om in 2024 met vrijwilligerswerk een actieve bijdrage te leveren aan de Special Olympics.

BIG LOVE FOR THE PLANET

Bij Renova en het merk MINI, is duurzaamheid een belangrijk onderwerp. Wij hebben maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen in onze bedrijfsvoering verankerd. Duurzaamheid heeft bij ons niet alleen betrekking op elektrisch rijden of afvalscheiding, wij kijken op een holistische manier naar duurzaamheid. U ziet dit onder andere terug in het materiaalgebruik, aandacht voor het welzijn van de medewerkers en het samenwerken met goede doelen. Sinds 18 oktober 2022 zijn we een officieel Erkend Duurzaam Dealerbedrijf. De Erkend Duurzaam certificering maakt deel uit van onze verduurzamingsstrategie.

Lees meer over onze strategie en bedrijfsontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wij proberen om je via onze website zo volledig mogelijk te informeren, toch kan het zijn dat je nog vragen hebt. In dat geval kunt je contact met ons opnemen.

RENOVA NIEUWSARTIKELEN
Loading …