WELKOM BIJ MINI RENOVA

DÉ MINI DEALER VAN BRABANT & ZEELAND.

Ben jij op zoek naar jouw nieuwe grote liefde? Bij Renova MINI staan wij altijd voor jou klaar. Met drie vestigingen, gelegen in Brabant en Zeeland, is er altijd een bij jou in de buurt. Ons MINI verkoopteam staat jou graag te woord onder het genot van een heerlijke koffie of thee. Zo start de zoektocht naar jouw ideale MINI tussen ons ruime aanbod aan nieuwe en used voorraad MINI’s.

ONTDEK ONZE VOORRAAD

MINI NIEUW & OCCASIONS

VOORRAAD NIEUW

Een ruim aanbod aan nieuwe, zelf samen te stellen MINI modellen waaruit je kunt kiezen.

VOORRAAD OCCASIONS

Bekijk ons ruime aanbod aan ‘pre loved’ MINI’s die wij op voorraad hebben en direct met u kunnen rijden.

LEASE

Ga jij voor een vast bedrag per maand, rijden in een gloed nieuwe MINI van Renova?

ONTDEK DE CONCEPT ACEMAN

HET NIEUWE DESIGNTIJDPERK BIJ MINI

DAAROM RENOVA

DAT VOELT ALS THUISKOMEN

De vraag is niet ‘waarom Renova’ maar daarom bij Renova. We zijn gestart als familiebedrijf in 1961. Tot op heden doen we elke dag, samen, ons best om u als klant en BMW- en/of MINI rijder de beleving te bieden waar je naar op zoek bent.

Special partnership

Special olympics

In juni 2024 vinden de Nationale spelen van de Special Olympics plaats in gemeente Breda en Tilburg. Dit is het grootste landelijke sportevenement voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij zijn sinds maart 2023 trotse automotive partner van dit bijzondere evenement met twee MINI’s. Daarnaast zijn onze Renova collega’s erg enthousiast om in 2024 met vrijwilligerswerk een actieve bijdrage te leveren aan de Special Olympics.

MY MINI APP

JOUW MINI BINNEN HANDBEREIK

Jouw Big Love tot je dienst met de MINI app. Het moderne ontwerp, de intuïtieve bediening en de uitgebreide functies zorgen voor een vlottere gebruikerservaring en verbeterde functionaliteit. Vanuit de app kan je onder andere gemakkelijk je ritten inplannen, jouw MINI vergrendelen en werkplaatsafspraken maken. Geniet van zorgeloze mobiliteit, altijd & overal!

BIG LOVE FOR THE PLANET

Bij Renova en het merk MINI, is duurzaamheid een belangrijk onderwerp. Wij hebben maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen in onze bedrijfsvoering verankerd. Duurzaamheid heeft bij ons niet alleen betrekking op elektrisch rijden of afvalscheiding, wij kijken op een holistische manier naar duurzaamheid. U ziet dit onder andere terug in het materiaalgebruik, aandacht voor het welzijn van de medewerkers en het samenwerken met goede doelen. Sinds 18 oktober 2022 zijn we een officieel Erkend Duurzaam Dealerbedrijf. De Erkend Duurzaam certificering maakt deel uit van onze verduurzamingsstrategie.

Lees meer over onze strategie en bedrijfsontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wij proberen om je via onze website zo volledig mogelijk te informeren, toch kan het zijn dat je nog vragen hebt. In dat geval kunt je contact met ons opnemen.

HET LAATSTE NIEUWS
Loading …