MINI PRIVATE LEASE AANBIEDING

TIJDELIJK VANAF € 279,- ALL-IN!

OVER EEN DERGELIJK AANBOD

HOEF JE NIET LANG NA TE DENKEN.

Een gloednieuwe MINI voor het all-in maandbedrag van € 279,-* per maand. Tegen een dergelijk aanbod kun je geen nee zeggen!

 

DE VOORDELEN.

- Je rijdt in een gloednieuwe MINI.
- Geen grote eenmalige investering.
- Scherp all-in tarief, je hoeft alleen nog te tanken.
- Vrijwel alles wordt voor je geregeld.
- Je eigen MINI dealer is altijd je aanspreekpunt.
- Geen bijtelling.

 

Deze zeer aantrekkelijke MINI Private Lease actie is geldig op ALLE MINI modellen! Zo rijdt je al een nieuwe MINI Countryman vanaf € 419,- p/mnd.

 

Ben je benieuwd naar het maandbedrag van jouw favoriete MINI? Ons MINI team staat graag voor je klaar om alle mogelijkheden en jouw specifieke wensen met je te bespreken.

 

Maak vandaag nog een afspraak met Lieve of Arie bij Renova Breda!

 

Contact Renova MINI

Lieve Iriks
MINI Manager
T: 06-30888204
E: lieve.iriks@renova.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jr. verkoopadviseur MINI Arie Kooiman
Arie Kooiman
Jr. Verkoopadviseur MINI
T: 06-12664196
E: arie.kooiman@renova.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* Genoemde actieprijs van € 279,- is gebaseerd op een MINI One met een looptijd van 48 mnd en 10.000 km en geldig op MINI's t/m productie februari 2018.

 

 

Is Private Lease iets voor mij?

slide

Vast maandbedrag

Met MINI Private Lease heb je voor een scherp all-in maandbedrag een gloednieuwe MINI voor de deur staan. Zoals bij elk Private Lease contract is vrijwel alles inbegrepen in het maandbedrag: rente, afschrijving, houderschapsbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie. Alleen brandstof en eventuele bekeuringen komen daar nog bij.

slide

Voordelen Private Lease

  • Je rijdt in een gloednieuwe MINI
  • Geen grote eenmalige investering
  • Scherp all-in tarief, je hoeft alleen nog te tanken
  • Vrijwel alles wordt voor je geregeld
  • Je eigen MINI dealer is altijd je aanspreekpunt
  • 0% bijtelling
slide

Kies jouw contract

Je kiest eerst je favoriete MINI, dan bepaal je het aantal kilometers dat je per jaar wilt rijden en hoe lang je contract duurt. Vervolgens maak je je MINI nóg persoonlijker door zelf een kleur, een pakket en diverse interieur en exterieur opties te selecteren. Onze verkoopadviseurs helpen je graag met het maken van een offerte op maat.

slide

Geen bezit, maar gebruik.

Met Private Lease kun je zonder spaargeld een gloednieuwe MINI rijden. Private Lease is interessant als je geen onverwachte autokosten wilt en je de MINI alleen wilt gebruiken, maar niet wilt bezitten. Je kunt het namelijk het beste vergelijken met huren voor een langere periode. Je blijft dus ook niet zitten met een restschuld, want het restwaarderisico dragen wij.

slide

Mobiliteitsbudget

Wanneer je een mobiliteitsbudget ontvangt van je werkgever, kun je zelf het vervoersmiddel kiezen dat het beste bij je woon-werkverkeer past. Heb je al eens overwogen om met dit budget een MINI privé te leasen? Met MINI Private Lease kies je namelijk voor zekerheid en gemak: je rijdt een gloednieuwe MINI voor een vast bedrag per maand, zonder je zorgen te hoeven maken over alle autozaken, zoals de verzekering, onderhoud en eventuele reparaties. Zeker het overwegen waard.

Interesse?

 Een Private Lease contract is maatwerk, wij raden je dan ook aan om eens samen met onze MINI verkoopadviseurs te gaan kijken wat het beste aansluit bij jouw wensen en behoeften. Je kunt ons altijd benaderen of kom gezellig een keer langs op onze vestiging. Daarnaast is het natuurlijk altijd mogelijk om een proefrit in te plannen in een beschikbare MINI naar jouw keuze.