Professioneel, Betrouwbaar en Vakkundig

Renova bmw service en onderhoud

Geniet van zorgeloos rijplezier met Renova BMW service en onderhoud. Om optimaal te kunnen genieten van het rijden in uw BMW, is goed en regelmatig onderhoud noodzakelijk. De BMW geeft zelf aan wanneer onderhoud benodigd is. Met de werkplaatsplanner of de MyBMW app, kunt u direct een afspraak maken voor onderhoud bij één van onze vestigingen.

De voordelen van onze service is onmiskenbaar: hoogste kwaliteitstandaard en uitgebreide expertise van onze experts, die met innovatieve werkplaatstechnologieën en originele BMW onderdelen werken. Zo zorgen wij bij Renova ervoor dat uw BMW in topconditie blijft.

Voor vakkundige service en onderhoud gaat u naar Renova.

– Renova BMW Aftersales
Service en onderhoud bij Renova BMW

Onderhoudsbehoefte

CONDITION BASED SERVICE

De afkorting CBS staat voor Condition Based Service. Dit houdt in dat wanneer uw BMW onderhoudsbehoefte heeft, hij dit zelf aangeeft door een melding. De onderhoudsbehoefte wordt op meerdere factoren afgestemd waaronder gebruiksomstandigheden. Voor het oplossen van CBS-meldingen kunt u bij al onze vestigingen terecht.

Vakkundig

SCHADEHERSTEL

Schade rijden blijft een vervelende aangelegenheid. Hier komen veel zaken bij kijken waar u niet op zit te wachten. Wij begrijpen dit als geen ander, daarom staan we klaar voor u met onze schadeherstel service voor volledige ontzorging. Het enige wat u dient te doen is het melden van de gereden schade bij de verzekeringsmaatschappij, de rest regelen wij in alle keurigheid. Ontdek meer over Renova Schadeherstel op de pagina en plan een afspraak.

Alles in één

SERVICE INCLUSIVE

Zorgeloos rijplezier wordt verzekerd door Renova – zo rijdt u altijd in een perfect onderhouden BMW. Voor een aantrekkelijke, vaste en vooraf besproken prijs, dat is BMW Service Inclusive. U kunt in één keer al het voorgeschreven onderhoud als pakket ongekend voordelig inkopen. Lees meer over de voordelen van Service Inclusive en wat het voor u kan bijdragen voor meer rijplezier.

Altijd zeker

VERLENGDE PECHHULP

Blijf onbezorgd rijden met BMW verlengde pechhulp. Een exclusieve service voor alle BMW-rijders met een BMW ouder dan 5 jaar. U kunt ten alle tijden gebruik maken van alle hulpdiensten voor BMW’s van 5 tot 20 jaar met de verlengde pechhulp.

Sluit de BMW verlengde pechhulp af in combinatie met onderhoud, dan betaalt u slechts € 35,- * per jaar.

MAAK EEN WERKPLAATSAFSPRAAK

Indien uw BMW onderhoud of service nodig heeft kunt u snel en makkelijk een werkplaatsafspraak inplannen via onze afspraakplanner.

Veilig de weg op

BANDENWISSEL

Weer of geen weer, wij zorgen er graag voor dat u in de zomer en winter veilig de weg op kunt met uw BMW. Maak een afspraak bij een van onze vijf vestigingen voor een bandenwissel of vraag vrijblijvend advies over welke banden geschikt zijn voor uw BMW.

Maak een afspraak via de afspraakplanner.

Goed geregeld

APK

Middels het CBS geeft uw BMW aan wanneer deze een onderhoudsbehoefte heeft met uitzondering van de Algemene Periodieke Keuring (APK). De APK herinnering krijgt u van ons, de dealer, of de overheid. Dat komt omdat deze keuring niet behoort tot het voorgeschreven onderhoud van BMW. Maak een afspraak bij een van onze vestigingen voor een APK vanaf € 45,25 incl. BTW*.

* Het tarief voor dieselmotoren is € 65,50 i.v.m. toeslag deeltjesteller.

Altijd zeker

AIRCO SERVICE

Blijf onbezorgd rijden met BMW verlengde pechhulp. Een exclusieve service voor alle BMW-rijders met een BMW ouder dan 5 jaar. U kunt ten alle tijden gebruik maken van alle hulpdiensten voor BMW’s van 5 tot 20 jaar met de verlengde pechhulp.

Sluit de BMW verlengde pechhulp af in combinatie met onderhoud, dan betaalt u slechts € 35,- * per jaar.

RENOVA ONDERDELEN

Bij ons kunt u terecht voor originele BMW Onderdelen. De onderdelen zijn altijd perfect op maat en de beste keus voor uw BMW. Wij staan in voor de kwaliteit van onze producten en bieden daarom 2 jaar garantie aan op de onderdelen die u bij ons koopt. We hebben een uitgebreid assortiment aan onderdelen waaronder BMW uitlaat, remmen, velgen en verlichting.

U kunt de onderdelen bestellen bij onze magazijnbalies op de vestigingen of via het contactformulier.

Altijd een vestiging bij u in de buurt

ONZE RENOVA BMW VESTIGINGEN

Neem contact op met de Renova vestiging in Tilburg - Branbant.

Renova Tilburg

Driehuizendijk 1
5022 KD Tilburg
Nederland

Tel. 013 – 5422133

Neem contact op met de Renova vestiging in Waalwijk - Branbant.

Renova Waalwijk

van Andelstraat 9
5141 PB Waalwijk
Nederland

Tel. 0416 332 443

Neem contact op met de Renova vestiging in Breda - Branbant.

Renova Breda

Huifakkerstraat 1
4815 PN Breda
Nederland

Tel. 076 – 5223549

Neem contact op met de Renova vestiging in Roosendaal - Branbant.

Renova Roosendaal

Vlierwerf 2
4704 SB Roosendaal
Nederland

Tel. 0165 – 576 376

Neem contact op met de Renova vestiging in Goes - Branbant.

Renova Goes

Amundsenweg 33
4462 GP Goes
Nederland

Tel. 0113 – 245 245