Dé BMW dealer van Brabant & Zeeland

WELKOM BIJ BMW RENOVA

Bent u op zoek naar een BMW? Bij Renova BMW staan we dagelijks voor u klaar. Met onze vijf vestigingen centraal gelegen in Brabant en Zeeland is er altijd een Renova dealer bij u in de buurt. Bezoek een van onze showrooms en laat u inspireren door de wereld van BMW en MINI.

ONTDEK ONZE VOORRAAD

NIEUW & OCCASIONS

VOORRAAD NIEUW

Een ruim aanbod aan nieuwe, zelf samen te stellen BMW’s waaruit u kunt kiezen.

VOORRAAD OCCASIONS

Wij hebben een ruim aanbod aan ‘pre loved’ BMW modellen op voorraad.

LEASE

Rijd voor een vast bedrag per maand een gloed nieuwe BMW van Renova.

Dat voelt als thuiskomen

DAAROM BMW RENOVA

De vraag is niet ‘waarom Renova’ maar daarom bij Renova. We zijn gestart als familiebedrijf in 1961. Tot op heden doen we elke dag, samen, ons best om u als klant en BMW- en/of MINI rijder de beleving te bieden waar u naar op zoek bent.

Ontdek meer over ons als dealerorganisatie en waar wij voor staan op de Over Renova pagina.

Vestiging Renova Tilburg

NIEUWE MODELLEN IN DE BMW FAMILIE

Loading …

Betrouwbaar, snel en veilig

VRIJBLIJVEND TAXATIE AANVRAGEN

Wanneer u overweegt om uw BMW te verkopen, bent u bij Renova aan het juiste adres. Als officiële dealer zijn wij altijd geïnteresseerd in jong gebruikte BMW’s van maximaal 7 jaar oud en 160.000 kilometer.

Neem contact op met een van onze vestigingen voor een afspraak, of contacteer ons via mail/Whatsapp met de benodigde foto’s en informatie. Denk hierbij aan zoveel mogelijk foto’s van interieur, exterieur, tellerstand en eventuele schade/beschadigingen.

Wij kopen uw BMW graag in!

Uw BMW binnen handbereik

MY BMW APP

De MyBMW app zorgt ervoor dat u te allen tijde de status van uw BMW kunt checken. De app biedt u de mogelijkheid om op afstand uw ritten vooraf in te stellen. Daarnaast plant u via de app onderhoudsbeurten eenvoudig in bij de Renova vestiging bij u in de buurt. Ontdek de MyBMW app voor nóg meer handige features.

DUURZAAMHEID BIJ RENOVA

Bij Renova is duurzaamheid een belangrijk onderwerp. Wij hebben maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen in onze bedrijfsvoering verankerd. Duurzaamheid heeft bij ons niet alleen betrekking op elektrisch rijden of afvalscheiding, wij kijken op een holistische manier naar duurzaamheid. U ziet dit onder andere terug in het materiaalgebruik, aandacht voor het welzijn van de medewerkers en het samenwerken met goede doelen. Sinds 2022 zijn we een officieel Erkend Duurzaam Dealerbedrijf. De Erkend Duurzaam certificering maakt deel uit van onze verduurzamingsstrategie.

Lees meer over onze strategie en bedrijfsontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid.

Special partnership

Special olympics

In juni 2024 vinden de Nationale spelen van de Special Olympics plaats in gemeente Breda en Tilburg. Dit is het grootste landelijke sportevenement voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij zijn sinds maart 2023 trotse automotive partner van dit bijzondere evenement met twee MINI’s. Daarnaast zijn onze Renova collega’s erg enthousiast om in 2024 met vrijwilligerswerk een actieve bijdrage te leveren aan de Special Olympics.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wij proberen u via onze website in alle volledigheid te informeren. Toch kan het voorkomen dat u nog vragen heeft. In dat geval kunt u uw vraag indienen via ons contactformulier. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

RENOVA NIEUWSARTIKELEN
Loading …