Dé BMW dealer van Brabant & Zeeland

WELKOM BIJ BMW RENOVA

Bent u op zoek naar een BMW? Bij Renova BMW staan we dagelijks voor u klaar. Met onze vijf vestigingen centraal gelegen in Brabant en Zeeland is er altijd een Renova dealer bij u in de buurt. Bezoek een van onze showrooms en laat u inspireren door de wereld van BMW en MINI.

VOORRAAD NIEUW

Een ruim aanbod aan nieuwe, zelf samen te stellen BMW’s waaruit u kunt kiezen.

VOORRAAD OCCASIONS

Wij hebben een ruim aanbod aan ‘pre loved’ BMW modellen op voorraad.

LEASE

Rijd voor een vast bedrag per maand een gloed nieuwe BMW van Renova.

Dat voelt als thuiskomen

DAAROM RENOVA

De vraag is niet ‘waarom Renova’ maar daarom bij Renova. We zijn gestart als familiebedrijf in 1961. Tot op heden doen we elke dag, samen, ons best om u als klant en BMW- en/of MINI rijder de beleving te bieden waar u naar op zoek bent.

MY BMW APP

UW BMW BINNEN HANDBEREIK

De MyBMW app zorgt ervoor dat u te allen tijde de status van uw BMW kunt checken. De app biedt u de mogelijkheid om op afstand uw ritten vooraf in te stellen. Daarnaast plant u via de app onderhoudsbeurten eenvoudig in bij de Renova vestiging bij u in de buurt. Ontdek de MyBMW app voor nóg meer handige features.

Betrouwbaar, snel en veilig

WIJ KOPEN UW BMW

Wanneer u overweegt om uw BMW te verkopen, bent u bij Renova aan het juiste adres. Als officiële dealer zijn wij altijd geïnteresseerd in jong gebruikte BMW’s van maximaal 7 jaar oud en 160.000 kilometer.

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN TAXATIE AAN

Wat zijn de voordelen van het verkopen van uw BMW aan een officiële dealer.

  • Vrijblijvende taxatie door een BMW expert van Renova Group;
  • U doet rechtstreeks zaken met Renova, uw officiële BMW dealer;
  • Binnen 24 uur staat het geld op uw rekening. Wij regelen de vrijwaring en administratieve afhandeling;
  • U heeft 5 dagen om het bod te accepteren.

Neem contact op met een van onze vestigingen voor een afspraak of mail/Whatsapp ons met de benodigde foto’s en informatie. Denk hierbij aan zoveel mogelijk foto’s van interieur, exterieur, tellerstand en eventuele schade/beschadigingen.

We komen graag met u in contact!

DUURZAAMHEID BIJ RENOVA

Bij Renova is duurzaamheid een belangrijk onderwerp. Wij hebben maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen in onze bedrijfsvoering verankerd. Duurzaamheid heeft bij ons niet alleen betrekking op elektrisch rijden of afvalscheiding, wij kijken op een holistische manier naar duurzaamheid. U ziet dit onder andere terug in het materiaalgebruik, aandacht voor het welzijn van de medewerkers en het samenwerken met goede doelen. Sinds 2022 zijn we een officieel Erkend Duurzaam Dealerbedrijf. De Erkend Duurzaam certificering maakt deel uit van onze verduurzamingsstrategie.

Lees meer over onze strategie en bedrijfsontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wij proberen u via onze website in alle volledigheid te informeren. Toch kan het voorkomen dat u nog vragen heeft. In dat geval kunt u uw vraag indienen via ons contactformulier. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

BLIJF OP DE HOOGTE MET RENOVA NIEUWS
Loading …