BMW XM

Leverbaar vanaf
€ 175.163

De BMW XM combineert zijn indrukwekkende aanwezigheid met de topprestaties van de M range en de krachtige Plug-in Hybride technologie van de nieuwste generatie BMW. Geniet van de ultieme combinatie tussen elektrisch en BMW M, de enige echte 8-cilinder plug in Hyrbide met 650 pk.

 • ExclusiefExclusief
 • ExpressiefExpressief
 • GeëlektrificeerdGeëlektrificeerd

BMW XM MOTORISERING

MotoriseringBMW XM
TransmissieAutomaat
Paardenkracht653 pk
Acceleratie4.3 sec
Verbruik gecombineerd1,6 – 1,5 l / 100 km
Elektrische actieradius88 – 82 km

het interieur


Stap in en ontdek een huiskamer gevoel op wielen. Het nieuwe leder met vintage karakter kent een natuurlijke structuur en brengt hoogwaardige accenten in de portieren en het instrumentenpaneel. De M lounge stoelen bieden een uniek gevoel van ruimte. De zitting bestaat uit één stuk en verschillende details stralen comfort en luxe uit.

het exterieur


De stoere voorzij valt meteen op door de brede nierengrille met Iconic Glow. Samen met de M kenmerkende smalle dagrijverlichting ligt de voorzij in lijn met de luxeklasse van BMW. De 23 inch lichtmetalen wielen met accentkleur Night Gold maken de XM een unieke BMW. Aan de achterzijde vallen de zeshoekige dubbele M uitlaateindpijpen met een goudkleurig accent direct op. Op de uiterste hoeken aan de achterzijde zitten twee BMW’s gelaserd, dit is een verwijzing naar de bekende BMW M1.

BMW XM Plug-in Hybride

De Plug-in Hybride met 8-cilinder motor staat voor puur rijplezier, overtuigende power en een markante M design. Dankzij het geweldige samenspel met een 145 kW sterke elektromotor stuwt de 4,4 liter V8 zicht onstuitbaar voort.

PAKKETTEN & EDITIONS

STANDAARDUITRUSTING

Ook deze BMW overtuigt al in standaarduitvoering met een rijke uitrusting voor interieur en exterieur. Tot de standaarduitrusting behoren onder meer:

 • Sculpturale hemelbekleding in 3D prismastructuur Alcantara met Ambiance verlichting
 • Harman Kardon Surround Sound System
 • Verlichte BMW Iconic Glow nierengrille
 • Exterieurdelen in Nightgold

M DRIVER’S PAKKET

Met het M Driver’s Pack laat u de topsnelheid van uw BMW M model tot 270 km/h verhogen. U kunt het pakket bestellen bij aanschaf van uw nieuwe BMW M model, maar u kunt het ook te allen tijde later installeren.

 • Maximum snelheid verhogen

COMFORT PAKKET LADEN

Het Comfort Pack bevat de derde generatie BMW Wallbox in combinatie met het 3 fase installatie pakket maat S 

 • Een laadcapaciteit tot 22kW en daarmee toekomstbestendig.
 • Het vernieuwde ontwerp sluit naadloos aan op het ontwerp van uw BMW.
 • Montage mogelijk op een wand of speciaal ontwikkelde paal.

meer voor uw bmw

Bekijk ons brede aanbod aan onderdelen en accessoires voor uw BMW
Onderdelen & Accessoires

Of u nu opzoek bent naar nieuwe banden, fietsendragers of M Performance parts de Renova onderdelen webshop biedt u het allemaal. Staat het onderdeel dat u zoekt niet op de webshop? Neem dan contact op met het Renova Contact Center, zij zullen u verder helpen met de bestelling van het gewenste onderdeel.

Maak snel en gemakkelijk een werkplaatsafspraak bij BMW Renova.
Werkplaats afspraak

Wilt u voor uw BMW XM een werkafspraak inplannen? Dat kan gemakkelijk via onze afsprakenplannen. Geef uw voorkeursdata en de vestiging van uw keuze op. Er zal binnen 1 werkdag contact met u worden opgenomen voor het definitief maken van de afspraak.

Ben altijd verbonden met uw BMW met de MyBMW app.
My BMW app

Met de My BMW App kunt u uw BMW op afstand bedienen. Zo kunt u de status van uw BMW bekijken, uw ritten van te voren inplannen en gemakkelijk werkplaats afspraken inplannen. Met de My BMW App heeft u alles binnen handbereik. Download snel de app en ontdek de wereld van BMW.