bmw X1

Leverbaar vanaf
€ 50.721

De vernieuwde BMW X1 weet hoe hij moet overtuigen met zijn uitgebreide veelzijdigheid en functionaliteiten. Opvallend is de markante, bijna vierkante BMW nierengrille die zorgt voor de krachtige uitstraling van de X1.

Private lease (p/mnd)
€ 795
Operational lease (p/mnd)
€ 799
 • Uitgebreide veelzijdigheidUitgebreide veelzijdigheid
 • Heldere designtaalHeldere designtaal
 • Modern interieurModern interieur

BMW X1 POPULAIRE MOTORISERINGEN

MotoriseringBMW X1 sDrive18iBMW X1 sDrive20iBMW X1 xDrive18dBMW X1 xDrive30e
Paardenkracht136 pk170 pk150 pk326 pk
Acceleratie9.2 sec8.3 sec8.9 sec5.6 sec
Verbruik6,8 – 6,3 l / 100 km6,3 − 5,9 l / 100 km5,3 − 4,9 l / 100 km0,9 – 0,7 l / 100 km
Co2-emissie154 – 140 g/km143 − 133 g/km140 − 129 g/km20 – 16 g/km

het interieur


Het interieur van de BMW X1 is ten opzichte van zijn voorganger aanzienlijk veranderd. Zo tilt de nieuwe generatie BMW iDrive de interactie tussen de bestuurder en de BMW naar een nieuw niveau. Het nieuwe BMW Curved Display geeft alle informatie die u tijdens de rit nodig heeft weer in een duidelijk overzicht. De nieuw ontwikkelde stoelen zorgen voor nog meer comfort en steun.

HET EXTERIEUR


Een krachtigere uitstraling dan voorheen dankzij de smalle LED koplampen, de bijna vierkante nierengrille en de strakke lijnen. Van de achterzijde zorgen de slanke achterruit, de horizontale lijnen en de opvallende LED achterlichten voor een de typerende SAV looks. Daarnaast is de vernieuwde BMW X1 nog verder versterkt met specifieke designelementen van het optionele Model xLine.

PLUG-IN HYBRIDE

Met het Plug-in Hybride model van de BMW X1 kunt u tot wel 89 km 100% elektrisch rijden. Daardoor rijdt u lokaal emissievrij en zo goed als geruisloos. De intelligente rijmodi zorgen in elke situatie voor een optimaal samenspel van de verbrandingsmotor en de elektromotor.

PAKKETTEN & EDITIONS

STANDAARDUITRUSTING

Zelfs in de standaarduitvoering overtuigt de BMW X1 Serie dankzij de rijke uitrusting voor het interieur en exterieur.

 • BMW Live Cockpit Professional met BMW Curved Display
 • BMW My Modes: PERSONAL, SPORT, EFFICIENT
 • Cruise Control met remfunctie
 • lichtmetalen wielen

X-LINE

De xLine uitvoering geeft de BMW een karaktervolle uitstraling. Donkere sierelementen onder aan de carrosserie vormen een spannend contrast met de chromen elementen erboven.

 • 18″ Aerodynamic Styling 866
 • Exterieur Line Aluminium zijdeglans
 • Interieurlijsten Schwarz Hoogglans

M SPORTPAKKET

Het M Sportpakket onderstreept met een omvangrijke uitrusting het sportieve karakter van de BMW. Dat is herkenbaar aan talrijke visueel onderscheidende details.

 • 18″ LM M Dubbelspaak Styling 838M
 • M adaptief onderstel
 • Alcantara Sensatec Schwarz
 • M Hoogglans Shadow Line

meer voor uw bmw

Bekijk ons brede aanbod aan onderdelen en accessoires voor uw BMW
Onderdelen & Accessoires

Of u nu opzoek bent naar nieuwe banden, fietsendragers of M Performance parts de Renova onderdelen webshop biedt u het allemaal. Staat het onderdeel dat u zoekt niet op de webshop? Neem dan contact op met het Renova Contact Center, zij zullen u verder helpen met de bestelling van het gewenste onderdeel.

Maak snel en gemakkelijk een werkplaatsafspraak bij BMW Renova.
Werkplaats afspraak

Wilt u voor uw BMW X1 een werkafspraak inplannen? Dat kan gemakkelijk via onze afsprakenplannen. Geef uw voorkeursdata en de vestiging van uw keuze op. Er zal binnen 1 werkdag contact met u worden opgenomen voor het definitief maken van de afspraak.

Ben altijd verbonden met uw BMW met de MyBMW app.
My BMW app

Met de My BMW App kunt u uw BMW op afstand bedienen. Zo kunt u de status van uw BMW bekijken, uw ritten van te voren inplannen en gemakkelijk werkplaats afspraken inplannen. Met de My BMW App heeft u alles binnen handbereik. Download snel de app en ontdek de wereld van BMW.