PRIVATE LEASE

TIJDELIJK EEN NIEUWE BMW VANAF €379,-

Proefrit aanvragen

OVER EEN DERGELIJK PRIVATE LEASE AANBOD

HOEFT U NIET LANG NA TE DENKEN.

Een gloednieuwe BMW kunt u nu Private Leasen voor een maandbedrag van € 379,-* per maand. Zo'n scherpe aanbieding zien we niet vaak. 

 

DE VOORDELEN.

- U rijdt in een gloednieuwe BMW.
- Geen grote eenmalige investering, u kunt uw spaargeld op de bankt laten staan.
- Geen onverwachte kosten, u hoeft alleen nog maar te tanken.
- Vrijwel alles wordt voor u geregeld.
- Eén aanspreekpunt binnen uw eigen BMW Dealer.
- Geen bijtelling.

 

Deze zeer aantrekkelijke BMW Private Lease actie is geldig op ALLE BMW modellen! Zo rijdt u al een nieuwe BMW 2 serie Active Tourer vanaf €399,- per maand.

 

Bent u benieuwd naar het maandbedrag van uw favoriete BMW? Onze BMW teams staan graag voor u klaar om alle mogelijkheden en uw specifieke wensen te bespreken.

 

Neem vandaag nog contact op met één van onze vestigingen.

 

*Looptijd 60 maanden, kilometrage 10.000 per jaar 

NEEM CONTACT MET ONS OP.

Kies de locatie naar uw wens.

PRIVATE LEASE, IETS VOOR MIJ?

slide

Vast maandbedrag.

Met BMW Private Lease heeft u voor een scherp all-in maandbedrag een gloednieuwe BMW voor de deur staan. Zoals bij elk Private Lease contract is vrijwel alles inbegrepen in het maandbedrag: rente, afschrijving, houderschapsbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie. Alleen brandstof en eventuele bekeuringen moet u zelf betalen.

slide

Kies uw contract.

U kiest eerst uw favoriete BMW, dan bepaalt u het aantal kilomters dat u per jaar gaat rijden en vervolgens hoe lang u het contract wilt laten duren. Om de BMW nog persoonlijker te maken heeft u keuze uit kleuren, pakketten en diverse interieur en exterieur opties die u kunt toevoegen aan de door u gekozen BMW. Onze verkoopadviseurs helpen u graag om de werking uit te leggen en daarbij een passende offerte te maken. 

 

 

slide

Geen bezit, maar gebruik.

Met Private Lease kunt u zonder spaargeld een gloednieuwe BMW rijden. Private Lease is wellicht interessant voor u als u geen onverwachte autokosten wilt en u de BMW alleen wilt gebruiken, maar niet wilt bezitten. U kunt het namelijk het beste vergelijken met een auto huren voor een langere periode. U blijft dus ook niet zitten met een restschuld, want het restwaarderisico dragen wij.

slide

Zijn er ook nadelen?

Met Private lease heeft u zeker een aantal voordelen, het enige nadeel dat u kunt hebben is dat u een private lease contract afsluit voordat u een hypotheek wilt nemen voor een huis. Een Private lease contract wordt geregistreerd bij het BKR, door deze registratie zullen ze u een minder hoge hypotheek verstrekken. Dit is ter bescherming van uzelf. Heeft u al een hypotheek? Dan heeft u nergens last van. 

Interesse?

Een Private Lease contract is maatwerk, wij raden u dan ook aan om eens samen met onze verkoopadviseurs van BMW te gaan kijken wat het beste aansluit bij uw wensen en behoeften. U kunt ons altijd benaderen of kom gezellig een keer langs op onze vestigingen. Daarnaast is het natuurlijk altijd mogelijk om een proefrit in te plannen in een beschikbare BMW naar uw keuze.