RENOVA WEBSHOP.

AANBIEDINGEN VOOR BANDEN, WIELSETS & LIFESTYLE PRODUCTEN.

RENOVA WEBSHOP

SPECIALE AANBIEDINGEN

Het contact tussen uw BMW en het wegdek heeft een oppervlakte van 4 ansichtkaarten. Het is dus van belang dat uw BMW voorzien is van de juiste wielen en banden voor een goede grip op de weg.

 

Originele BMW Wielen en Banden bieden de beste basis voor alle soorten rijomstandigheden. Of u nu zomer- of winterbanden nodig heeft, BMW biedt maximale veiligheid zonder in te leveren op sportiviteit. De BMW Stermarkering staat voor uitvoerig geteste kwaliteit. Alle BMW Wielen en Banden met een stermarkering hebben het zware BMW testprogramma met succes doorstaan. Alleen Originele BMW Banden en complete BMW Wielensets met stermarkering bieden u een veilige en comfortabele basis onderweg.

 

In onze bandenshop vindt u een ruim aanbod aantrekkelijk geprijsde winter-en zomerwielsets voor uw BMW of MINI.

 

Daarnaast kunt u bij Renova gebruikmaken van het bandenhotel. Voor € 125,- per wissel wordt uw winter- of zomerwielset door ons ge(de)monteerd, gereinigd en in opslag genomen. Wilt u alleen de wielen laten wisselen en slaat u de set zelf op betaalt u slechts € 99,- per wissel.

 

Wilt u meer informatie over het Renova bandenhotel of de mogelijke banden en wielsets voor uw BMW of MINI? Neem dan contact met ons op.