MINI ONDERHOUD EN SERVICE.

WIJ ZORGEN VOOR JOUW MINI.

ONDERHOUD EN SERVICES VOOR JOUW MINI.

JOUW MINI KRIJGT DE JUISTE AANDACHT.

Je bent zo jong als je je voelt. Dat geldt ook voor jouw MINI. Goed en regelmatig onderhoud is daarom noodzakelijk. Door het uitlezen van jouw sleutel weten we precies wat je MINI nodig heeft.

Met onze werkplaatsplanner kun je meteen een afspraak voor onderhoud maken. Jouw MINI brengt een tijdje in onze werkplaats door, waar hij vertroeteld wordt door onze monteurs. Je kunt op hem wachten, of met een vervangende MINI terugkeren naar jouw drukke leven. Dit geldt ook voor de APK. Na het onderhoud krijg je jouw lieveling perfect onderhouden, schoon en blinkend terug.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Mocht jouw MINI onverhoopt het slachtoffer geworden zijn van een lelijke schade, laat het ons dan weten. Jij hoeft alleen maar de schade te melden bij jouw verzekeringsmaatschappij, wij zorgen voor de rest.

PLAN EEN ONDERHOUDSAFSPRAAK VOOR JOUW MINI.

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

ZORG NON-STOP GOED VOOR JE MINI MET ONZE SERVICES.

Vermijd slapeloze nachten, en leg de zorg voor jouw MINI de komende jaren bij ons weg. Met het Tender Loving Care onderhoudscontract weet je vooraf precies waar je aan toe bent. Jouw MINI denkt overigens ook met je mee. Hij kan zelf aangeven wanneer hij aan onderhoud toe is (Condition Based Service of Service Interval Indicator).

 

Is jouw MINI inmiddels al ouder dan 5 jaar, dan is MINI Value Service perfect voor jou. Je sluit een all-in service contract af, waardoor je nooit voor verassingen komt te staan.

 

Niet alleen in Nederland zorgen we goed voor je MINI, maar in heel Europa. 24/7, 365 dagen per jaar kun je terecht bij MINI MOBILE CARE wanneer je met pech komt te staan. Voor MINI’s tot 5 jaar is deze service standaard.