BMW ONDERHOUD EN SERVICE.

WIJ HOUDEN UW BMW GRAAG IN TOPCONDITIE.

ONDERHOUD EN SERVICES VOOR UW BMW.

PROFESSIONEEL, BETROUWBAAR EN WAAR VOOR UW GELD.

Als u ten volle wilt genieten van het rijden in uw BMW, is goed en regelmatig onderhoud noodzakelijk. Uw BMW geeft zelf aan wanneer er onderhoud nodig is.

U kunt met onze werkplaatsplanner direct een afspraak maken voor onderhoud aan uw BMW in één van onze vestigingen in Tilburg, Waalwijk of Breda. Dit geldt ook voor de APK.

Als uw BMW onverhoopt schade heeft opgelopen, nemen wij de bijbehorende zorgen uit handen. U hoeft alleen de schade bij uw verzekeringsmaatschappij te melden, de rest wordt voor u geregeld.

MAAK DIRECT EEN ONDERHOUDSAFSPRAAK VOOR UW BMW.

Geef uw voorkeursdata en voorkeursvestiging Tilburg, Waalwijk of Breda aan. Er wordt binnen 1 werkdag contact met u opgenomen om de afspraak definitief in te plannen.

ZORG DOORLOPEND GOED VOOR UW BMW MET ONZE SERVICES.

We kunnen het onderhoud van uw BMW voor meerdere jaren uit uw handen nemen, waardoor u voordeliger uit bent. U kunt zelfs uw BMW op zo’n manier instellen, dat hij automatisch contact met ons opneemt wanneer er onderhoud nodig is (BMW Teleservices).

Heeft uw BMW zijn eerste onderhoudsbeurt nog niet gehad? Kies dan voor een BMW onderhoudscontract. U koopt dan uw onderhoud af voor een vooraf bepaald bedrag en een bepaalde periode. Is uw BMW gebouwd tussen 2000 en 2011? Dan kunt u kiezen voor BMW Value Service. Dit biedt aantrekkelijke pakketprijzen voor bijvoorbeeld nieuwe remmen of een onderhoudsbeurt, afgestemd op uw BMW.

Wilt u ook verzekerd zijn van goede hulp bij pech onderweg? Bekijk dan wat BMW voor u kan betekenen op het gebied van pechhulp.