Maatschappelijk verantwoord Renova

SPONSORINGEN RENOVA

Als regionale dealer in Brabant en Zeeland vinden wij het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de samenleving. Dit doen wij op verschillende aspecten waaronder goede doelen, sportclubs alsmede de Nationale en Internationale autosport. In dit artikel geven wij inzage in een aantal van onze sponsoringen van begin 2023.

Voetbal vereniging RKC Waalwijk

Als liefhebbers van sport, zijn wij trotse sponsor van Samen RKC. Het geweldige initiatief van RKC Waalwijk is voor iedereen waarbij sporten niet vanzelfsprekend is. RKC biedt de mogelijkheid om te bewegen aan alle doelgroepen waaronder mensen met beperkingen, gezondheid en gebrek aan financiële middelen. Als organisatie vinden we het belangrijk dat iedereen gezond leeft en deel kan uitmaken van de maatschappij. Door een jaarlijkse bijdrage kunnen we dit samen voor veel mensen mogelijk maken.

The Sports Community ZuitNL

ZUITNL biedt een totaaloplossing aan (top)sporters met als doel het beste uit zich zelf halen. De drive om continu de beste te zijn, past bij onze Renova mentaliteit. Door het streven naar kwaliteit, uitstraling en merkbeleving zijn wij enorm blij om samen te werken.

De samenwerking met ZUITNL is ontstaan uit onze liefde voor sport en competitie die bij Renova verder gaat dan alleen Motorsport. Met enige regelmaat organiseren wij in het sportcomplex van ZUITNL clinics voor onze klanten maar ook activiteiten en bedrijfsuitjes voor onze collega’s.

Als regionale dealer in Brabant en Zeeland vinden wij het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de samenleving.

– Jan-Hein Alkemade

Rotarally

Rotary Loon op zand heeft op 16 april een Fun & Food Tour gehouden. De start heeft plaatsgevonden bij onze vestiging in Waalwijk. De deelnemers zijn hier ontvangen met een uitgebreid ontbijt voor de start van de rally. De deelnemers, waaronder een zevental van onze collega’s, hebben een mooie route langs de binnenwegen van Loon op Zand gereden met diverse Food & Fun stops met gezellig en verassend entertainment. Afsluitend een walking diner met een muzikale omlijsting. Daarbij had de rally ook een goed doel waaraan een gulle donatie is gewijd, namelijk: Stichting Gijsje Eigenwijsje.

Als hoofdsponsor van dit evenement zijn wij erg dankbaar dat we een volwaardige bijdrage hebben kunnen leveren.

De Fokkerslag om Woensdrecht

Op zondag 30 april 2023 heeft de eerste editie van de Fokkerslag om Woensdrecht plaatsgevonden. De wielerronde bestond uit twee categorieën: Junioren en Elite/Beloften. Het was een ontzettend geslaagde dag. Door het mooie weer met weinig wind was het lastig om de koersen open te breken. Met als gevolg een spannende race die resulteerde in een massasprint.

Als sponsor van dit evenement hebben wij het hele wagenpark gesponsord. In totaal hebben we 11 BMW’s aangeboden die zijn ingezet als volgauto, klokauto maar ook om de organisatie en gasten te chauffeuren. Wij zijn erg enthousiast over de bijdrage die we op deze manier hebben kunnen leveren aan dit geslaagde sportevenement.

Naast al deze geweldige doelen sponsoren wij ook lokale sportclubs zoals hockey- en voetbalverenigingen. Waaronder Hockeyclub Tilburg en Breda, Willem II, NAC Breda, De Goese Golf, De Kustmarathon van Zeeland en verschillende wielerronden in Roosendaal, Dongen en Oosterhout. In het bijzonder sponseren we ook een olympisch evenement. Wij zijn namelijk hoofdsponsor van het geweldige evenement: Special Olympics 2024. Ontdek meer over Special Olympics en onze rol als automotive partner.

RENOVA NIEUWSARTIKELEN
Loading …