MINI SCHADEHERSTEL

SPECIAAL VOOR JOUW MINI

Schade rijden blijft een vervelende aangelegenheid. Naast je beschadigde MINI komen er veel andere zaken om de hoek kijken waar je helemaal niet op zit te wachten. Wij begrijpen dit als geen ander en zijn er voor je om dit uit handen te nemen. Het enige wat vanuit jouw kant dient te gebeuren is de schademelding bij de verzekeringsmaatschappij, de rest omtrent schadeherstel van jouw MINI wordt keurig voor je geregeld!

Het schadeherstelproces wordt nauwkeurig gedocumenteerd met 48 maanden garantie op alle uitgevoerde schadereparaties. Wanneer je MINI in het verleden schade heeft ondervonden en bij Renova schadeherstel is gerepareerd, dan heeft dat geen negatieve gevolgen voor de inruilprijs. Juist omdat wij ervoor kiezen om op alle punten de kwaliteit te waarborgen, zie je dit ook terug bij eventuele inruil. 

Werken bij Renova
GA JIJ AAN DE SLAG BIJ RENOVA ALS SCHADEHERSTELLER?
  • 48 maanden garantie48 maanden garantie
  • Gecertificeerd schadeherstelbedrijfGecertificeerd schadeherstelbedrijf
  • Originele BMW onderdelenOriginele BMW onderdelen

JOUW MINI VERDIENT HET BESTE

Als eigenaar mag je verwachten dat jouw MINI wordt hersteld met originele MINI onderdelen. Geproduceerd volgens de hoge kwaliteitseisen, die passen en met de afwerking die je gewend bent. Het zijn dezelfde onderdelen waarmee jouw MINI geproduceerd is toen hij nieuw de fabriek verliet en zij zijn de beste keus om jouw MINI nu mee te herstellen.

Naast het correct herstellen van jouw MINI komen alle correct geïnstalleerde originele MINI Onderdelen met een 24 maanden garantie.

onderliggende schade

Schade veroorzaakt door een aanrijding gaat vaak verder dan je kan zien, met gevolgen voor de complete structurele integriteit, mechanische en veiligheidssystemen. Deze zijn vitaal voor de performance en juiste werking van elektrische functies in jouw MINI. Daarom kan enkel het herstellen van de schade op de plaats van impact soms niet voldoende zijn om jouw MINI volledig te herstellen.

Alleen gecertificeerde MINI schadeherstellers hebben de technologie, gereedschap en kennis om problemen onder het oppervlak te lokaliseren, zodat ze een betere en preciezere diagnose kunnen stellen en de reparatie beter kunnen uitvoeren.

HOE DE SCHADE (TE) MELDEN
MAAK FOTO’S EN BENADER GETUIGEN

Fotografeer de schade en ongeval situatie en noteer gegevens van getuigen.

START SCHADEMELDEN

Selecteer de gebruikte voertuigen en het soort ongeval.

NOTEER DE GEGEVENS

Noteer de gegevens van de bestuurder(s).

MELD SCHADE EN LETSEL

Geef de schade van jouw voertuig en eventueel letsel aan.

BESCHRIJF DE SITUATIE

Geef aan hoe het ongeval is ontstaan, waar je vandaan kwam, wat je deed en waar je reed.

CONTROLEER DE GEGEVENS

Controleer samen de samenvatting en ga verder naar de volgende stap.

BEVESTIG DE SCHADEMELDING

Bevestig de schademelding met een SMS code van de andere partij. Deze partij krijgt de hele melding + code per SMS toegestuurd.

VOEG THUIS EXTRA INFORMATIE TOE

Vul jouw melding (thuis) aan en voeg indien gewenst foto’s toe.

meest voorkomende schadeherstelwerkzaamheden

Carrosserieherstel

Heb je lichte blikschade of ernstige carrosserie beschadigingen, carrosserieherstel aan jouw MINI? Renova voldoet aan de strenge kwaliteitseisen van BMW Nederland. De herstelwerkzaamheden worden uitgevoerd door gekwalificeerde en door BMW opgeleide monteurs, met originele BMW onderdelen.

Zo brengen we jouw MINI weer in topvorm!

Lakherstel

Weersomstandigheden of een ongeval dat lakschade heeft opgeleverd aan jou MINI? Je kunt bij Renova Schadeherstel terecht voor het laten verhelpen van jouw lakschade. Onze werkwijzen zijn duurzaam wegens het gebruik van MINI Colorsystem lak op waterbasis. De spuiters werken graag met dit innovatieve laksysteem omdat het een oplossing biedt die identiek is aan de originele lak en zorgt voor een glanzend resultaat.

Velgschade

Niets is zo vervelend als velgschade door het raken van een stoeprand. Bij Renova kunt u terecht voor professioneel velgschade herstel. Wij bieden ook de mogelijkheid om uw banden veilig bij ons op te slaan in het bandenhotel.

Bij een seizoenswissel voor banden kunnen we direct de velgen inhouse repareren zodat uw MINI weer eruit ziet als nieuw. Vanaf € 195,- inclusief BTW.

Ruitherstel

Heb je een sterretje of een barst in je ruit, ook dan kun je terecht bij Renova voor ruitherstel. We voeren herstelwerkzaamheden uit of vervangen de volledige ruit afhankelijk van de ruitschade die je hebt opgelopen met jouw MINI.

MINI top cover

Het onbekende tegemoet rijden is leuk, maar als het om je maandelijkse lasten gaat weet je misschien liever waar je aan toe bent. In dat geval past een financiering met een vaste rente en looptijd het beste bij jou. Hiermee betaal je een vaste looptijd lang hetzelfde bedrag per maand. En aan het eind van de looptijd is je MINI helemaal van jou.

Profiteer nu van een extra scherp financieringsaanbod op bijna alle MINI modellen. Sluit jouw Private Finance contract af i.c.m. een MINI Top Cover verzekering en profiteer tijdelijk van slechts 5,55%* rente.

* In combinatie met een MINI Top Cover verzekering.

De RENOVA Mini vestigingen

Vestiging Renova Tilburg in Brabant - contact

Renova Tilburg

Driehuizendijk 1
5022 KD Tilburg
Nederland

Tel. 013 – 542 21 33

Vestiging Renova Breda in Brabant - contact

Renova Breda

Huifakkerstraat 1

4815 PN Breda
Nederland

Tel. 076 – 522 3549

Neem contact op met de Renova vestiging in Goes - Branbant.

Renova Zeeland

Amundsenweg 33
4462 GP Goes
Nederland

Tel. 0113 – 245 245