ONDERDELEN, ACCESSOIRES & LIFESTYLE PRODUCTEN

Renova, jou MINI dealer levert originele en kwalitatief hoogwaardige MINI onderdelen. Van jouw MINI verwacht je elke dag weer topprestaties. Daar is je MINI ook voor bedoeld. Daarom kan je bij vervanging van onderdelen het beste kiezen voor originele MINI onderdelen van een officiële dealer zoals Renova. Je bent dan zeker dat alles precies past en helemaal voldoet aan de hoge eisen van jouw MINI Cooper. Zo blijven topkwaliteit en optimale veiligheid altijd gewaarborgd. Bovendien krijg je 2 jaar garantie op alle Originele MINI Onderdelen. 

MINI ONDERDELEN BESTELLEN

Dus ben je op zoek naar een specifiek onderdeel voor je MINI of wil je meer informatie over ons aanbod? Nieuwe onderdelen zijn voor alle modellen leverbaar tot vijftien jaar nadat ze uit productie zijn gegaan. Alle MINI dealers overal ter wereld hebben deze onderdelen op voorraad. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Accessoires en lifestyle

Vernieuwend, modern en speels. Maak kennis met de MINI Onderdelenshop van Renova. Hier kun je de accessoires en lifestyle producten van MINI ontdekken, op een nieuwe manier.

De originele onderdelen en accessoires van MINI, zoals wielen en banden, tassen, koffers en andere goodies sluiten volledig aan bij de kwaliteit en het design van MINI. Wij hebben al deze producten voor jou gerangschikt in onze onderdelen webshop.

MINI COUNTRYMAN F60 FIETSENDRAGER

VAN € 674,- VOOR SLECHTS € 499,-

Ga een dag erop uit: de MINI Fietsendrager zorgt dat jij moeiteloos je fiets of e-bike achterop de Countryman monteert. Dankzij het compacte formaat is de drager ook op te bergen in de achterbak van de auto. Zo ligt de drager nooit in de weg en heb je hem wel bij de hand als je onverwacht toch die fiets mee wilt nemen.

  • De drager beschikt over een neerklapfunctie voor een betere toegang tot de achterzijde en verstelbare lampen;
  • De drager heeft een hoge belading – voor elke fiets, van racefiets tot E-bike kan worden vervoerd

De RENOVA Mini vestigingen

Vestiging Renova Tilburg in Brabant - contact

Renova Tilburg

Driehuizendijk 1
5022 KD Tilburg
Nederland

Tel. 013 – 542 21 33

Vestiging Renova Breda in Brabant - contact

Renova Breda

Huifakkerstraat 1

4815 PN Breda
Nederland

Tel. 076 – 522 3549

Neem contact op met de Renova vestiging in Goes - Branbant.

Renova Zeeland

Amundsenweg 33
4462 GP Goes
Nederland

Tel. 0113 – 245 245