APK BIJ DE ERKENDE

MINI DEALER

ONZE VAKMENSEN KENNEN JOUW MINI ALS GEEN ANDER

Waarom een APK keuring bij een MINI dealer? Als MINI erkend service partner kennen we jouw MINI als geen ander. Een goede conditie van je auto is erg belangrijk. Voor je eigen veiligheid, maar ook die van anderen. Daarom wordt je MINI bij de wettelijk verplichte APK (Algemene Periodieke keuring) op diverse punten gecontroleerd. Naast veiligheidsaspecten wordt er tijdens de APK check ook gekeken naar milieuaspecten zoals lekkages en uitstoot.

Je kan de APK van jouw Big Love laten uitvoeren vanaf € 39,95.

APK keuring bij Renova MINI - Je wilt toch het allerbeste voor jouw MINI

KIES VOOR RENOVA MINI

Een keuring voor je MINI kun je overal uit laten voeren, maar wanneer je kiest voor de MINI specialisten van Renova ben je ervan verzekerd dat jouw MINI in goede handen is. Onze officiële APK-keurmeesters zijn in MINI gespecialiseerde monteurs en kennen jouw auto als geen ander. We doen alles wat nodig is voor de verkeersveiligheid én weten alles van jouw MINI. Zo weten wij precies waar we op moeten letten tijdens de keuring. Mocht er dan toch onverhoopt iets zijn, dan kunnen wij de reparatie voor je uitvoeren met originele MINI-onderdelen. Uiteraard met een heldere prijsopgaaf vooraf, afspraak is afspraak.

APK KEURING MINI

De keuring voor je MINI biedt de zekerheid van een veilige auto, met een geldige APK weet je dat je veilig de weg op kan en dat jouw auto aan de eisen van de RDW voldoet. Als erkende MINI dealer zorgen wij dat jouw auto aan de RDW keuringseisen voldoet. De APK zegt echter niets over de staat van onderhoud van jouw auto, daardoor kan het zijn dat wij je adviespunten geven voor onderhoud, terwijl de auto wel goedgekeurd is.

Laat jouw Big Love MINI APK keuren door onze dealer specialisten
 • Deugdelijkheid van de auto
 • Spiegels
 • Voorruit
 • Deuren en vergrendeling
 • Verlichting
 • Remmen en remwerking
 • Carrosserie
 • Autogordels
 • Registratie
 • Uitlaat en uitstoot
 • Wielen en banden

BEZOEK ONZE VESTIGING VOOR EEN APK KEURING

Professioneel, betrouwbaar en waar voor je geld. Kies voor een APK keuring bij een erkende MINI dealer. Maak een afspraak voor jou MINI bij een van onze vestigingen.

Naast onze gebruikelijke aftersales producten en diensten, zorgen wij voor nét dat beetje extra aandacht voor je MINI. Zo bieden wij de haal- en brengservice of kun je tegen een meerprijs gebruikmaken van vervangend vervoer. Vraag onze Service Adviseurs vrijblijvend naar de mogelijke diensten en services voor jouw MINI.

De Mini Renova vestigingen
Neem contact op met de Renova vestiging in Goes - Branbant.

Renova Breda

Huifakkerstraat 1

4815 PN Breda
Nederland

Tel. 076 – 522 35 49

Neem contact op met de Renova vestiging in Goes - Branbant.

Renova Goes

Amundsenweg 33
4462 GP Goes
Nederland

Tel. 0113 – 245 245

Vestiging Renova Tilburg in Brabant - contact

Renova Tilburg

Driehuizendijk 1
5022 DN Tilburg
Nederland

Tel. 013 – 542 21 33