Renova MINI service en onderhoud

DE LIEFDE DIE JOUW MINI VERDIENT

Je bent zo jong als je je voelt. Dat geldt ook voor jouw MINI. Goed en regelmatig onderhoud is daarom noodzakelijk. Door het uitlezen van jouw sleutel weten we precies wat je MINI nodig heeft.

Met onze werkplaatsplanner kun je meteen een afspraak voor onderhoud maken. Jouw MINI brengt een tijdje in onze werkplaats door, waar hij vertroeteld wordt door onze monteurs. Je kunt op hem wachten, of met een vervangende MINI terugkeren naar jouw drukke leven. Dit geldt ook voor de APK. Na het onderhoud krijg je jouw lieveling perfect onderhouden, schoon en blinkend terug.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Mocht jouw MINI onverhoopt het slachtoffer geworden zijn van een lelijke schade, laat het ons dan weten. Jij hoeft alleen maar de schade te melden bij jouw verzekeringsmaatschappij, wij zorgen voor de rest.

VOOR VAKKUNDIG ONDERHOUD KOM JE NAAR RENOVA

– Renova MINI Aftersales

Condition based service

ONDERHOUDSBEHOEFTE VAN JOUW MINI

De afkorting CBS staat voor Condition Based Service. Dit houdt in dat wanneer jouw MINI onderhoudsbehoefte heeft, hij dit zelf aangeeft door een melding. De onderhoudsbehoefte wordt op meerdere factoren afgestemd waaronder gebruiksomstandigheden. Voor het oplossen van CBS-meldingen kun je bij een van onze drie MINI vestigingen terecht.

SCHADEHERSTEL

Ook al ben je nog zo zuinig op je MINI, het kan natuurlijk gebeuren dat er toch een keer iets mis gaat. Mocht je een aanrijding, parkeerschade, carrosserie- of lakschade hebben, helpt Renova je MINI er snel weer bovenop. Het enige wat jij dient te doen is het melden van de gereden schade bij de verzekeringsmaatschappij, de rest regelen wij in alle keurigheid. Ontdek meer over Renova Schadeherstel op de pagina en plan een afspraak.

SERVICE INCLUSIVE

Je rijdt altijd in een perfect onderhouden MINI – voor een aantrekkelijke, vaste prijs vooraf. Dat is MINI Service Inclusive. Je kunt in één keer al het voorgeschreven onderhoud als pakket ongekend voordelig inkopen. Daarmee ben je veel voordeliger uit dan wanneer je voor elk werkplaatsbezoek apart betaalt.

VERLENGDE PECHHULP

Elke nieuwe MINI heeft tot 5 jaar standaard Mobile Care. Daarmee word je bij pech in Europa dag en nacht direct geholpen. We hopen natuurlijk dat je deze service helemaal niet nodig gaat hebben, maar het is wel een lekker idee dat je er nooit alleen voor staat als je langs de kant komt te staan.

Sluit de BMW verlengde pechhulp af in combinatie met onderhoud, dan betaalt u slechts € 35,- * per jaar.

MAAK EEN WERKPLAATSAFSPRAAK

Indien jouw BIG LOVE onderhoud of service nodig heeft, kun je via de afspraakplanner snel een werkplaatsafspraak bij ons inplannen

BANDENWISSEL

Goede banden zorgen ervoor dat je veilig, comfortabel en zuinig rijdt. De Originele MINI Banden zijn speciaal voor MINI ontwikkeld en gaan extra lang mee. Voor elk model zijn er specifieke banden, die allemaal de perfect balans bieden tussen veiligheid, brandstofverbruik en comfort.

APK AFSPRAAK

Je MINI geeft zelf aan wanneer hij even naar de werkplaats wil. Alleen voor de Algemene Periodieke Keuring (APK) krijg je een herinnering van de overheid. Dat komt omdat deze keuring niet behoort tot het voorgeschreven onderhoud: de APK is wettelijk verplicht. Voor de APK is Renova het aangewezen adres.

AIRCO SERVICE

Naar verloop van tijd is het mogelijk dat de airco minder goed gaat functioneren. Dit kan komen doordat het koudemiddel verdampt, weglekt of dat de filters aan vervanging toe zijn. Met regelmatig onderhoud voorkom je dat deze gerepareerd of vervangen moet worden. Maak nu gebruik van onze airco service zodat je kunt genieten van een optimaal klimaat in jouw MINI.

RENOVA ONDERDELEN

Je kunt bij ons terecht voor originele MINI onderdelen. De onderdelen die je bij Renova Onderdelen koopt, zijn altijd perfect op maat én de beste keus voor jouw MINI. Wij staan namelijk in voor de kwaliteit van onze producten en bieden daarom 2 jaar lang garantie aan op de onderdelen die u bij ons koopt.

Je kunt de onderdelen bestellen bij onze magazijnbalies op de vestigingen of via het contactformulier.

De RENOVA Mini vestigingen

Vestiging Renova Tilburg in Brabant - contact

Renova Breda

Huifakkerstraat 1

4815 PN Breda
Nederland

Tel. 076 – 522 3549

Neem contact op met de Renova vestiging in Goes - Branbant.

Renova Zeeland

Amundsenweg 33
4462 GP Goes
Nederland

Tel. 0113 – 245 245

Vestiging Renova Tilburg in Brabant - contact

Renova Tilburg

Driehuizendijk 1
5022 DN Tilburg
Nederland

Tel. 013 – 542 21 33