DE MINI CHARING PAS

EENVOUDIG, ALTIJD EN OVERAL LADEN

MINI biedt vanaf heden de mogelijkheid om overal te laten met de MINI Charging pas. Of je nu thuis, onderweg of op je werk bent, je kunt altijd en overal jouw MINI opladen. Met de laadpas van MINI kun je grenzeloos laden bij maar liefst 480.000 oplaadpunten in heel Europa. Bij de laadpas sluit je een abonnement af wat het beste past bij jouw verbruiksvoorkeuren. Afhankelijk van het abonnement dat je kiest worden er vaste tarieven gehanteerd of die van het laadstation. Hoe dan ook, het is altijd voordelig voor jou en jouw MINI.

  • Grote dekkingsgraadGrote dekkingsgraad
  • Scherpe tarievenScherpe tarieven
  • Bedienen met appBedienen met app

HOE WERKT HET?

MELD JE AAN BIJ MINI

Heb je al een MINI ID dan kun je hiermee direct inloggen. Ben je nieuw, dan kun je eenvoudig een nieuw MINI ID aan maken.

ACTIVEER JE LAADPAS

Activeer je MINI Charging Card en download de MyMINI app.

ZOEK EEN LAADPUNT

Je kunt met de app een laadpunt bij jou in de buurt vinden en de beschikbaarheid inzien. Middels een route word je direct naar het punt geleid.

EN LADEN MAAR

Afhankelijk van het laadpunt kun je de laadsessie op verschillende manieren starten en van maximale flexibiliteit genieten.

Word vandaag nog lid en laad je MINI eenvoudig, overal en op elk moment.

– MINI Charging

LAAD 12 MAANDEN KOSTELOOS !


Ben jij binnenkort de gelukkige eigenaar van een nieuwe elektrische MINI? Dan krijg je van on: ’12 maanden geen basistarief voucher’ cadeau voor het Active pakket. In deze periode kun je jouw laadgewoonten ontdekken en profiteren van aantrekkelijke, vaste laadtarieven voor jouw Big Love.

Ontdek meer over deze aantrekkelijke laadaanbieding en voorwaarden op de pagina.

ONTDEK DE VOORDELEN

  • De eerste 12 maanden gratis;
  • Toegang tot 480.000 laadstations;
  • Vind laadstations in de buurt met de MyMINI app;
  • Plan je route via laadstations;
  • Overzichtelijke maandfactuur met alle laadkosten.
DE MYMINI APP

Met de MyMINI app kun je gebruik maken van de MINI Charging-functies. Je krijgt direct toegang tot de laadstatus en actuele actieradius van jouw MINI. Middels de app heb je toegang tot het totaaloverzicht van alle laadstations, ook de dichtstbijzijnde. Je kunt met een klik de route plannen naar het gewenste laadstation. Na het laden kun je in de MINI app alle details inzien van je laadsessie, zoals de kosten en laadtijd.

Ontdek meer over de MyMINI app.

ACTIVEFLEXIONITY PLUS
Geniet van een aantrekkelijk vast tarief met het Active pakket. Bij aanschaf van een nieuwe MINI kun je een jaar lang gratis gebruik maken van dit pakket. Met het Flex abonnement betaal je flexibele prijzen aan jouw favoriete laadpaal. Het houdt in dat je de prijs betaalt die de paal op dat moment vraagt.Het gunstigste laadtarief nuttig je met het IONITY plus abonnement. Klanten die een van de type MINI nieuw aanschaffen, krijgen ook automatisch een jaar lang het IONITY Plus-pakket zonder basistarief.
Basistatief
€ 4,99 EUR/per maand€ 0,00 EUR/per maand€ 13,00 EUR/per maand
Binnenlandse laadkosten
AC-laden 0,39 EUR/kWhAC-laden variabele prijzenAC-laden 0,22 EUR/kWh
DC-laden 0,60 EUR/kWhDC-laden variabele prijzenHPC-laden 0,22 EUR/kWh
IONITY 0,79 EUR/kWhIONITY 0,79 EUR/kWh