MINI electric


Leverbaar vanaf
€ 38.690

De iconische MINI 3-Deurs maar dan 100% elektrisch. De MINI Electric combineert een legendarische Go-Kart feeling en een onderscheidend design met emissievrij rijden. Hij wordt aangedreven door een 96- cels hoogspanningsaccu met een capaciteit van 32,6 kWh, welke onder de vloer wordt gemonteerd.

Private lease (p/mnd)
€ 499
Operational lease (p/mnd)
€ 629
 • Charged with passionCharged with passion
 • Iconische 3-DeursIconische 3-Deurs
 • 100% elektrisch100% elektrisch

MINI electric motorisering

MODELMINI ELECTRIC
Transmissieautomaat
Paardenkracht184 pk
Bereik225 – 234 km
Uitstoot0 g/km

het interieur


In het interieur wordt duidelijk gemaakt in welke MINI je rijdt. Op verschillende plekken zijn gele accenten terug te vinden, de accenten staat voor het MINI Electric logo. Dankzij de nieuwste technologie weet je zeker dat je altijd op de hoogte wordt gebracht. Onderweg geniet je van de heerlijk zittende sportstoelen welke zijdelingse steun bieden voor meer comfort.

het EXTERIEUR


Maak jouw MINI Electric eigen met het Multitone dak, je hebt keuze uit drie verschillende kleurcombinaties. De 17″ Power Spoke wielen in Two-Tone zijn ook voorzien van de gele details met de verwijzing naar het emissievrij rijden. De slanke en opvallende grille is bijna geheel gesloten, wat de aerodynamica aanzienlijk verbetert. Uiteraard is de grille ook voorzien van de MINI Electric badge.

DIRECT KOPPEL

de volledig elektrische MINI geeft je dat koppel, onmiddellijk én volledig. Dus zodra het licht op groen springt en jij het gaspedaal indrukt, is het koppel onmiddellijk aanwezig om een virtuoze lenigheid en zinderende acceleratie aan de dag te leggen. Het gaat erom de dingen eenvoudig te houden en te versnellen – 0-100 km/h in 7,5 seconden – zonder vertraging en zonder versnellingsonderbrekingen.

PAKKETTEN & EDITIONS

MINI ESSENTIAL PAKKET


Het Essential pakket is voorzien van tijdloze designkenmerken, coole technieken en praktische details:

 • 16″ Revolite Spoke
 • Sportstoel met stoffen bekleding
 • LED-koplampen

MINI CLASSIC PAKKET


Het MINI Classic pakket is voorzien van premium design en stylingdetails:

 • Sportstoelen metkunstleer/stof combinatie
 • Multifunctioneel lederen sportstuurwiel
 • 16″ Victory Spoke

MINI YOURS PAKKET


Het MINI Yours pakket is voorzien van premium design en stylingdetails:

 • Sportstoelen met MINI Yours Leder Lounge
 • MINI Yours emblemen
 • 17″ MINI Roulette Spoke

meer voor jouw mini

Onderdelen & accesoires

Of je nu opzoek bent naar nieuwe banden, fietsendragers of John Cooper Works onderdelen de Renova onderdelen webshop bied het allemaal. Staat het onderdeel dat je zoekt niet op de webshop? Neem dan contact op met het Renova Contact Center, zij zullen je verder helpen met de bestelling van het gewenste onderdeel.

werkplaats afspraak

Wil je voor jouw MINI Electric een werkafspraak inplannen? Dat kan gemakkelijk via onze afsprakenplannen. Geef jouw voorkeursdata en de vestiging van uw keuze op. Er zal binnen 1 werkdag contact met je worden opgenomen voor het definitief maken van de afspraak.

my MINI app

Met de My MINI App kunt je jouw MINI op afstand bedienen. Zo kan je de status van jouw MINI bekijken, jouw ritten van te voren inplannen en gemakkelijk werkplaats afspraken inplannen. Met de My MINI App heb je alles binnen handbereik. Download snel de app en ontdek de wereld van MINI.

De RENOVA Mini vestigingen

Vestiging Renova Tilburg in Brabant - contact

Renova Tilburg

Driehuizendijk 1
5022 DN Tilburg
Nederland

Tel. 013 – 542 21 33

Vestiging Renova Breda in Brabant - contact

Renova Breda

Huifakkerstraat 1

4815 PN Breda
Nederland

Tel. 076 – 522 3549

Neem contact op met de Renova vestiging in Goes - Branbant.

Renova Zeeland

Amundsenweg 33
4462 GP Goes
Nederland

Tel. 0113 – 245 245