MINI EDITIONS

MINI heeft een gevarieerd aanbod aan Edition modellen die allemaal bijzondere, stoere of artistieke elementen bevatten die elke MINI uniek maken. De meeste Editions zijn in de verschillende modellen verkrijgbaar, zoals de MINI Resulute edition verkrijgbaar is in Cabrio 3-deurs, Cooper 4-deurs maar ook als Clubman. Ontdek op deze pagina de range aan Edition modellen van MINI en onderscheid jezelf van de andere MINI rijders.

MINI RESOLUTE EDITION


Rijplezier, expressief design, premium kwaliteit en individuele stijl voor de nieuwe MINI Resolute Edition. De Resolute Edition heeft bijzonder authentieke product persoonlijkheden, elk met hun eigen kenmerkende karakter. Het exclusieve en nauwkeurig op elkaar afgestemde design en de uitrustingskenmerken benadrukken de karakteristieke elementen van elk model.

MINI CAMDEN EDITION


Geïnspireerd door de geboorteplaats van legendes en het kloppende hart van Noord-Londen. De MINI Camden Edition is niet voor niets een rockster en icoon in één. Follow your beat en ervaar de rit in jouw MINI Camden Edition.

De Camden Edition is beschikbaar op de MINI 3-deurs, MINI 5-deurs en de volledige elektrische MINI Electric. 

MINI COUNTRYMAN UNTAMED EDITION


Ieder detail van een MINI Countryman Untamed Edition maakt duidelijk dat dit een MINI is die niet van stilstaan houdt: ‘van een dynamisch design tot opvallend veel ruimte’. Deze Edition is afgeladen met extraʼs en absoluut uniek in zijn design. De unieke lakkleur Momentum Grey gecombineerd met de opvallende striping. MINI Yours leren stoelbekleding in Highland Green en 18” Untamed Spoke two-tone lichtmetalen velgen. Al deze elementen samen maken de Countryman in ieder opzicht uniek.

MINI CLUBMAN FINAL EDITION


De MINI Clubman maakte was in 1969 voor het eerst te zien op de openbare weg. De MINI wist meteen een duidelijk statement te maken, en wist in 1981 de markt te veroveren als dé compacte stationwagen met een verlengde wielbasis. Nu, tientallen jaren later gaan we afscheid nemen van de unieke MINI Clubman. Daarom introduceert MINI nog een laatste Edition van de MINI Clubman. Maak kennis met de MINI Clubman Final Edition. De gelimiteerde Edition verwijst naar naar het jaar waarin de legendarische MINI Clubman werd geïntroduceerd.

MINI CLUBMAN UNTOLD EDITION


De MINI Clubman zoals je ‘m kent, maar dan met nieuwe looks. De Untold Edition bewijst dat een perfecte balans tussen ‘heritage’ en de toekomst mogelijk is. Daarnaast heeft de Edition ook een onverwachte kant, hij is zelfstandig en durft zijn grenzen te verkennen. De Edition is leverbaar in de kleuren Sage Green en Midnight Black II. Daarnaast is de MINI voorzien van 18″ Untold Spoke 2-Tone/Runflat wielen. 

MINI CABRIO SEASIDE EDITION


De MINI Cabrio Seaside Edition betovert je zintuigen al ruim voordat je instapt. Hij viert 30 jaar open Go-Kart feeling en tilt MINI rijden in de zon naar nieuwe hoogtes. En met de levendige MINI Cooper of Cooper S motor onder de motorkap is hij al net zo dynamisch als sensationeel. Hij biedt comfortabel plaats aan vier, klaar voor het avontuur dat overal op jou en je vrienden ligt te wachten. De MINI Cabrio Seaside Edition is in Nederland gemiliteerd op 100 stuks.

MINI ROCKINGHAM GT

Na een ruime 40 jaar is de legendarische MINI 1275 GT terug van weggeweest. In de jaren 70 won deze legendarische MINI race na race op het Rockingham Motor Speedway. Nu 50 jaar later is de MINI 1275 GT terug. En hoe. De MINI Rockingham GT is stoerder, gedurfder en sportiever dan ooit. Standaard uitgevoerd met onder andere JCW Aerodynamica kit, automatische transmissie en Piano Black exterieur afwerking. De MINI Rockingham GT is verkrijgbaar als 3-Deurs, 5-Deurs, Cabrio, Clubman & Countryman.

Wil je meer informatie ontvangen over jouw favoriete MINI Edition? Neem dan zeker contact op met Team MINI of kom langs in een van onze showrooms.