Operational lease

Zorgeloos zakelijk rijden, voor een vast maandbedrag, in een nieuwe MINI? Wij bieden de oplossing: MINI Operational lease.

Stel jouw MINI samen aan de hand van de calculator door het gewenste aantal kilometers te selecteren en een looptijd. Personaliseer deze door de pakketten voor in- en exterieur. Voor je het weet maak jij je eerste zakelijke kilometers in de mini van jou dromen! En dat voor een vast maandbedrag. Het enige dat je nog moet doen is tanken, tenzij je ook gebruik maakt van onze tankpas.

Private lease

Je kunt met Private Lease een gloed nieuwe MINI rijden zonder grote investering te hoeven doen. Met een vast bedrag per maand ben je ingedekt tegen alle onverwachte kosten voor service en onderhoud.

Operational lease

MINI Operational Lease is voor de zakelijke rijder. Hierbij hoeft je niet te investeren in één of meerdere auto’s, het beheer of de toebehorende administratie. Alles wordt in een keer geregeld.

Contact

Heb je vragen over Private Lease of Operational Lease dan kun je contact opnemen of langs komen in de voor jou dichtstbijzijnde Renova vestiging. Onze collega’s helpen je graag verder.