lease jouw big love

Met MINI Lease rijd je voor een vast bedrag per maand, jouw BigLove. Vrijwel alles is hierbij inbegrepen. Het enige waar jij nog aan hoeft te denken, is het vullen van de brandstoftank en eventuele bekeuringen betalen. MINI Lease is voordelig en in sommige gevallen zelfs interessanter dan het kopen van een MINI. Je kunt alle modellen leasen bij Renova. We bieden dit aan in twee leasevormen vanuit BMW Financial Services: MINI Private Lease en MINI Operational Lease. Op deze pagina vind je de informatie die je op het gebied van leasing nodig!

STANDAARD INBEGREPEN

AFSCHRIJVING EN RENTE

Je betaalt een vaste rente. Daarnaast brengen wij afschrijvingskosten in rekening omdat de waarde van de MINI door het gebruik afneemt.

HOUDERSCHAPSBELASTING

De houderschapsbelasting voor de MINI is inbegrepen in het maandbedrag. Ook hier hoef jij dus niet aan te denken.

ONDERHOUD EN REPARATIE

Voor onderhoud en reparatie kun je terecht bij een Renova MINI dealer. Wij kennen jouw MINI immers van binnen en van buiten.

BANDENVERVANGING

De banden dienen een profieldiepte van minimaal 2 mm te hebben.

ALLRISK VERZEKERING

Allrisk verzekering met een eigen risico van € 450,- per schadegeval. Je kunt het eigen risico verlagen naar € 135,- per schadegeval, hierdoor stijgt verzekeringspremie.

PECHHULP

Je kunt met een gerust gevoel de weg op. Bij pech in binnen- en buitenland staat de MINI Service Centrale dag én nacht voor je klaar.

VERVANGEND VERVOER

Duurt onderhoud of reparatie langer dan 24 uur? Dan heb je recht op vervangend vervoer.

FLEX LEASE


VANAF + € 15,- P/MND

Lease jouw nieuwe MINI en weet exact wat je maandelijks kwijt bent. Dit biedt de nodige zekerheid. Maar wellicht heb je ook behoefte aan vrijheid en flexibiliteit.  In dat geval is MINI Flex Lease echt iets voor jou! Door Flex Lease als optie toe te voegen aan je Private Lease of Operational Lease overeenkomst, heb je namelijk de flexibiliteit om je overeenkomst vanaf 1 jaar na dato kosteloos én op elk willekeurig moment te beëindigen. Perfect als je niet meerdere jaren vast wilt zitten aan een leaseovereenkomst. Of als je wilt kennismaken met het leasen van een MINI. Dan is dit je kans.

MINI Private Lease

JE RIJDT AL EEN MINI VANAF € 399,- PER MAAND


Private lease, ook wel een auto abonnement genoemd. Met MINI Private Lease heb je voor een scherp all-in maandbedrag een gloednieuwe MINI voor de deur staan, zonder een grote investering te hoeven doen. Je sluit een overeenkomst af voor een periode die je zelf kunt bepalen en een gewenst aantal kilometers per jaar. Dit kan variëren van 24, 36, 48 of 60 maanden en tussen de 10.000 tot 25.000 kilometer per jaar.

Je bent met MINI Private lease gedekt voor onverwachte kosten en de restwaarde van de MINI. Dat is pas zorgeloos rijden in jouw Big Love!

* m.u.v. brandstof en bekeuringen

bescherming bij inkomstenverlies

Er zijn verschillende redenen waarom je eerder van de Private Lease overeenkomst af wilt. Hier betaal je in principe een boete voor. Toch kunnen er in je privé situatie onverwachte zaken optreden, waardoor je niet meer in staat bent om de maandelijkse kosten van de Private Lease overeenkomst te betalen. Daarom kun je nu bij bepaalde persoonlijke omstandigheden, zonder kosten de overeenkomst beëindigen. Dit geldt bij:

 • Gedwongen en niet verwijtbaar ontslag;
 • Echtscheiding of ontbinding van geregistreerd partnerschap;
 • Verlies van de rijbevoegdheid langer dan 6 maanden op basis van medische gronden;
 • Overlijden.

Private Lease offertes en -overeenkomsten vanaf 13 januari 2022 zijn voorzien van deze voorwaarden.

Keurmerk Private Lease als u een MINI afneemt bij Renova

KEURMERK PRIVATE LEASE

Het Keurmerk Private Lease biedt de volgende 5 zekerheden:

 • Eerlijke voorwaarden;
 • Compleet product;
 • Bescherming tegen te hoge financiële lasten;
 • 14 dagen bedenktijd;
 • Zekerheid bij klachten.

MINI Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door MINI Financial Services. 

MINI 3-deurs

MINI 3-DEURS

VANAF € 399,- PER MAAND *

MINI 5-deurs

MINI 5-DEURS

VANAF € 529,- PER MAAND *

MINI cabrio

MINI CABRIO

VANAF € 695,- PER MAAND *

SUBSIDIE VOOR MINI ELECTRIC

Elektrisch rijden wordt op alle mogelijke manieren gestimuleerd, ook door de overheid! Dat is goed nieuws voor jou als MINI liefhebber.

Bekijk de voorwaarden om gebruik te maken van de subsidieregeling op de daarvoor bestemde pagina.

MINI OPERATIONAL Lease

JE RIJDT AL EEN MINI VANAF € 539,- PER MAAND


Operational lease is voor de zakelijke rijders – zij die BTW kunnen verrekenen. Als werkgever hoef je in het geval van Operational lease niet te investeren in de auto’s en het beheren van de bijkomende administratie. Aangezien alles wordt geregeld door ons! Stap in een MINI naar keuze, voor een vast bedrag per maand. Daarbij bieden wij ook nog de mogelijkheid tot een tankpas of winter-/zomerbanden service.

Bekijk ons brede aanbod aan MINI’s en verbaas jouw netwerk met je te gekke MINI.

* m.u.v. brandstof en bekeuringen

VOORDELEN OPERATIONAL LEASE
 • Vast bedrag per maand
 • Vrijwel alle autozaken inbegrepen
 • Onderhoud bij je eigen MINI dealer
 • Geen zorgen over administratie, beheer, inruil- of restwaarde
 • Uit te breiden met extra opties, zoals bandenvervanging of een tankpas
 • Aan het eind van de looptijd heb je het recht van eerste koop

Nog vragen over Operational lease? Neem contact op met een van onze MINI verkoopadviseurs of bekijk de FAQ met veel gestelde vragen.

MINI Electric

MINI ELECTRIC

VANAF €629,- PER MAAND *

MINI Countryman

MINI COUNTRYMAN

VANAF €795,- PER MAAND *

MINI Clubman

MINI CLUBMAN

VANAF €729,- PER MAAND *

VEEL GESTELDE VRAGEN
KAN IK EEN PROEFRIT MAKEN?

Jazeker. Hiervoor kun je bij ons langs komen of online een proefritafspraak inplannen. Onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.

WELKE KOSTEN ZIJN ER INBEGREPEN IN HET MAANDBEDRAG?

De kosten voor onderstaande punten zijn inbegrepen in het maandbedrag:
·         Afschrijving en rente;
·         Reparaties en onderhoud;
·         Allrisk verzekering met een eigen risico van € 135,- per schadegeval;
·         Rechtsbijstandverzekering;
·         Schade verzekering voor inzittenden;
·         Vervangen van banden;
·         Houderschapsbelasting;
·         Pechhulp in binnen- en buitenland;
·         BTW;
·         Afleverkosten en leges.

De kosten voor brandstof, parkeren, wassen van het voertuig, bekeuringen en tolgelden komen hier nog bij. Daarnaast zijn er een aantal aanvullende diensten die niet standaard in de prijs zijn inbegrepen, maar die je wel kan aanschaffen, zoals winterbanden en vervangend vervoer na 24 uur. Als je wil kunnen we deze punten opnemen in je leaseovereenkomst.

IK HEB SCHADE. WAT MOET IK DOEN?

Neem bij schade contact met ons op. Is er een tegenpartij betrokken bij de schade en/of is de politie aanwezig geweest? Dan dien je een Europees schadeformulier in te vullen.

WIE MAG ER IN MIJN LEASEAUTO RIJDEN?

Alleen de volgende personen mogen je leaseauto besturen:
·         Jijzelf;
·         Je werknemers;
·         Je gezinsleden en gezinsleden;
·         Je levenspartner en de levenspartner.

WAT IS MIJN EIGEN RISICO BIJ SCHADE?

Het standaard eigen risico bedraagt € 135, – per schadegeval. Uw eigen risico kan hier in sommige gevallen van afwijken. Wilt u precies weten welk eigen risico u betaalt? Neem dan contact op met de MINI Verzekering Service via telefoonnummer (088) 57 72 430.

ZIJN ALLE KOSTEN VOOR ONDERHOUD EN REPARATIE INBEGREPEN IN HET MAANDTARIEF?

Al het reguliere onderhoud volgens het onderhoudsschema en reparaties die je niet had kunnen voorzien of voorkomen, zijn inbegrepen. Het tussentijds aanvullen van vloeistoffen zoals motorolie of ruitenwisservloeistof kan in bepaalde gevallen niet inbegrepen zijn.

MIJN CONTRACT LOOPT AF. WAT ZIJN MIJN MOGELIJKHEDEN?

Als je leaseovereenkomst bij MINI Financial Services binnenkort afloopt, kan je kiezen uit drie opties: overstappen naar een nieuwe MINI, doorrijden in je huidige MINI of je MINI inleveren. Neem voor een advies op maat contact met ons op.

KAN IK MIJN LEASEOVEREENKOMST VOORTIJDIG BEËINDIGEN?

Je kan de overeenkomst voortijdig beëindigen. Doormiddel van het afsluiten van een flex lease abonnement bij het lease contract kun je na 12 maanden leasen het contract ontbinden. Indien je geen flex lease hebt kan het vooralsnog worden ontbonden alleen zijn daar wel kosten aan verbonden. Neem dan contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden.

KAN IK MIJN LEASEAUTO OVERNEMEN?

Bevalt je leaseauto zo goed dat je hem niet wil inleveren? Dan kan je de auto na afloop van de overeenkomst van ons overnemen. Je kan de overnameprijs opvragen bij je MINI dealer. Natuurlijk kan je de over te nemen leaseauto ook bij ons financieren. Hiervoor kunnen we geheel vrijblijvend een offerte op maat voor je opmaken.

Algemene lease voorwaarden van MINI