Neem contact met ons op

Hoewel wij proberen de informatie op deze website zo volledig en actueel mogelijk te houden, kan het zijn dat je nog vragen hebt. Je kunt in dat geval ons raadplegen of dit formulier gebruiken om contact op te nemen met Renova Klantenservice. Ons klanten contact center is op werkdagen tussen 08:00 uur en 18:00 uur bereikbaar. Afhankelijk van het medium proberen wij je binnen een kwartier tot een uur te woord te staan.

Service en onderhoud bij Renova. Maak uw werkplaatsafspraak

Indien je een werkplaatsafspraak wilt maken kan dat snel en gemakkelijk met onze afspraakplanner. Zo kunt je op gewenst moment en bij de dichtstbijzijnde vestiging een afspraak inplannen bij onze werkplaats.

Heeft u een product vraag?

Wij hebben in tegenstelling tot een traditionele verkoopfunctie een inhouse MINI Product Genius. Dit een product expert en klantenservicegerichte positie. Gezien de complexiteit van de hedendaagse auto’s zijn de MINI Geniussen de go-to-consultants voor jou als klant.

Heb je vragen omtrent jouw MINI? Neem contact op met een van onze Product Geniussen, zij helpen je graag verder op werkdagen en zaterdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

  • Contact MINI

"*" indicates required fields

Aanhef*
Toestemming*

ONZE VESTIGINGEN

Altijd bij jou in de buurt

Neem contact op met de Renova vestiging in Breda - Branbant.

Renova Breda

Huifakkerstraat 1
4815 PN Breda
Nederland

Tel. 076 – 5223549

Neem contact op met de Renova vestiging in Goes - Branbant.

Renova Goes

Amundsenweg 33
4462 GP Goes
Nederland

Tel. 0113 – 245 245

Neem contact op met de Renova vestiging in Tilburg - Branbant.

Renova Tilburg

Driehuizendijk 1
5022 KD Tilburg
Nederland

Tel. 013 – 5422133