BESTELLING PLAATSEN

Bedankt voor je interesse in originele MINI onderdelen van het Renova Magazijn. Plaats via onderstaand formulier je bestelling voor ons magazijn. Probeer hierbij zo specifiek mogelijk te zijn in de beschrijving, zodat onze collega’s je zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

  • Onderdelen bestellen MINI

"*" indicates required fields

Aanhef*
Toestemming*

Renova vestigingen

VESTIGINGEN

Mocht je vragen of toevoegingen hebben omtrent de bestelling. Neem dan vrijblijvend contact op met de vestiging waar je jouw bestelling hebt geplaats. Tevens ben je van harte welkom in een van onze showrooms waar onze collega’s u ook graag verder helpen.

NIEUWS

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws binnen de organisatie Renova maar ook van het merk MINI. We plaatsen regelmatig interessante nieuwsartikelen.

Wil je lid worden van de Renova familie? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief in onze footer.

Service en onderdelen geleverd door Renova

ONDERDELEN

Als MINI dealer en liefhebber is onze service onmiskenbaar. Bij Renova geniet je van de hoogste kwaliteitstandaard en uitgebreide expertise. Dit zie je terug in onze werkplaatstechnologie├źn, gebruik van originele onderdelen en de hoge kennis van onze werkplaats collega’s. Zo garanderen wij bij Renova ervoor dat jouw MINI in topconditie blijft.