HET BESTE VAN TWEE WERELDEN

ZUITNL X RENOVA

Renova Group – Wij zijn enorm trots dat wij de samenwerking zijn aangegaan met  een uniek indoor sportcentrum in Nederland. Net als ZUITNL zijn wij actief in hetzelfde rayon waardoor het dermate interessant is om elkaar te versterken. Daarnaast biedt ZUITNL een totaaloplossing aan topsporters met als doel het beste uit zich zelf te halen. Juist die drive om continu het beste te zijn past bij onze mentaliteit. Door altijd te streven naar kwaliteit, uitstraling en merkbeleving zijn wij enorm blij om samen te werken. Wij kijken uit naar een langdurige samenwerking waarbij we onze krachten bundelen.

ZUITNL – Bij de totstandkoming van ZUITNL ga je automatisch denken aan de kernwaarden die erbij horen. Hoe wil je gezien worden en met wie je linken. Wat mij heel erg aansprak is dat we in dezelfde regio functioneren en daarbij dezelfde kernwaarden hebben. Dus wat mij betreft zijn wij 100% een match.

ZUITNL

LET’S PLAY BALL

Het sportcentrum waarbij sportiviteit en ontspanning samenkomen. Een plek voor topsporters die ongeremd hun passie voor sport kunnen beoefenen op het gebied van tennis, squash, padel en bowlen.

Met ruim 11.500 vierkante meter vind je alles onder één dak. Door een grandioze bouwconstructie kan zelfs het unieke, transparante dak binnen vier minuten open, waardoor je in een mum van tijd kan genieten van een natuurlijke lichtinval. Naast 5 gravel- en 4 hardcourtbanen biedt ZUITNL ook andere sportmogelijkheden zoals 4 padelbanen, 4 squashbanen, 6 interactieve bowlingbanen, ruime vergaderruimte en een spreekkamer. Onder begeleiding van de beste personal trainers en met high-end fitnessfaciliteiten haal jij het maximale uit jezelf. Een uniek totaalconcept dat is ingericht om de trainingsdoelen van een topsporter te behalen onder welke omstandigheden dan ook. En dat komt overeen met de topmodellen van BMW. Elke BMW en MINI is ingericht om u, als rijder, op de meest comfortabele manier van A naar B te brengen. Alles is ingericht zodat u alleen maar hoeft te focussen op één ding; autorijden. En dat maakt BMW en MINI rijden geweldig.

Ontdek de acties van BMW Renova
ALLE ACTIES

Jaarlijks hebben wij een breed aanbod aan acties voor jou en jouw MINI met aantrekkelijke prijzen. Houd de actiepagina in de gaten om geen elke deal te missen.

Neem vrijblijvend contact met ons op over onze producten en services
CONTACT

Wij helpen je graag verder met alle vragen omtrent jouw MINI. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel direct de gewenste vestiging.

BMW Renova Tilburg vestiging - altijd een vestiging in de buurt
VESTIGINGEN

Bekijk al onze vestigingen en kom langs in de showroom. Wij ontvangen u graag!