MAAK JOUW MINI WINTERPROOF

De wintermaanden zijn inmiddels aangebroken, tijd om jouw MINI helemaal winterproof te maken. Om er zeker van te zijn dat jouw MINI klaar is voor de winter kan je jouw MINI laten controleren op 20 belangrijke punten met de MINI Wintercheck. Zo weet je zeker dat jouw MINI winterproof is. En dat al voor € 50,-.

Wanneer je de wintercheck laat uitvoeren ontvang je ook nog eens een stoere MINI Reslolute Edition tas. Plan snel jouw afspraak in via de My MINI App of via de afspraakplanner.

Naast de wintercheck bieden wij ook nog eens korting op geselecteerde winteraccessoires. Laat je inspireren en maak jouw MINI winterproof.

DE 20 PUNTEN

MOTOROLIEPEILKOELVLOEISTOFNIVEAURUITENSPROEIERVLOEISTOFVORSTBEVEILIGING KOELVLOEISTOF
VORSTBEVEILIGING RUITENSPROEIERVLOEISTOFVERLICHTINGKOPLAMPHOOGTEWISSERBLADEN
BANDENSPANNING EN INSTALISATIEPROFIELDIEPTEBESCHADIGING VAN BANDENONDERZIJDE VOERTUIG INCLUSIEF REMLEIDINGEN EN ONDERSTEL
MOTORRUIMTE INCLUSIEF RIEM(EN)WATERAFVOERENCLAXONREMBLOKKEN EN REMSCHIJVEN
VERWARMING EN AIRCOAUTO UITLEZEN OP FOUTMELDINGENAUTO UITLEZEN TER CONTROLE VAN BOORDNET ACCUNAVIGATIEKAARTEN

WINTERACCESSOIRES VOOR JOUW MINI

RUBBERVLOERMATTEN

De rubbervloermatten combineren betrouwbare functionaliteit met een perfecte pasvorm. Het waterdichte materiaal, de bijzondere vorm en opstaande rand van de mat zorgen voor doelmatige geleiding van het water en voorkomen op die manier dat het auto-interieur vuil wordt. Elke vloermat wordt passend bij het interieur van de betreffende MINI ontworpen en benadrukt zo het karakter van de MINI.

Profiteer nu tot 25% korting op de rubbervloermatten

DAKDRAGERS

Je profiteert tijdelijk van 50% voordeel op MINI dakdragers bij aanschaf van een MINI dakbox. Het multifunctionele MINI dakdragersysteem is te combineren met alle MINI dakdrageropzetstukken en MINI dakboxen. Voor elk MINI model zijn dakdragers beschikbaar.

Ontdek de acties van BMW Renova
ALLE ACTIES

Jaarlijks hebben wij een breed aanbod aan acties voor jou en jouw MINI met aantrekkelijke prijzen. Houd de actiepagina in de gaten om geen elke deal te missen.

Neem vrijblijvend contact met ons op over onze producten en services
CONTACT

Wij helpen je graag verder met alle vragen omtrent jouw MINI. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel direct de gewenste vestiging.

BMW Renova Tilburg vestiging - altijd een vestiging in de buurt
VESTIGINGEN

Bekijk al onze vestigingen en kom langs in de showroom. Wij ontvangen u graag!