mini untamed edition

exclusief voor de countryman

Ieder detail van een MINI Countryman Untamed Edition maakt duidelijk dat dit een MINI is die niet van stilstaan houdt: van een dynamisch design tot opvallend veel ruimte. Deze Edition is afgeladen met extraʼs en absoluut uniek. De unieke lakkleur Momentum Grey. Opvallende striping. MINI Yours leren stoelbekleding in Highland Green en 18” Untamed Spoke two-tone lichtmetalen velgen en nog veel meer.

Geïnspireerd door de natuur is de MINI Countryman Untamed Edition net zo avontuurlijk en gedurfd als jij. Doordachte techniek en een robuust ontwerp zorgen samen voor een uitgelezen balans tussen kracht en duurzaamheid. Door het authentieke en rauwe te omarmen brengt hij je terug naar je roots voor de vrijheid en flexibiliteit om te gaan, waar je zwervende geest je ook naartoe leidt. 

ModelConsumentenprijsEditievoordeel
MINI Cooper Countryman Untamed Edition€ 45.790,-€ 2.958,-
MINI Cooper Countryman S ALL4 Untamed Edition€ 57.390,-€ 2.184,-
MINI Cooper Countryman SE Untamed Edition€ 48.690,-€ 1.830,-

EDITION KLEUREN

EXTERIEUR HIGHLIGHTS

UNTAMED IS DE NAAM

Subtiel en discreet siert de handgeschreven naamaanduiding stijlvol de achterruiten aan beide zijden. Deze kenmerkende “untamed” emblemen komen ook verlicht terug in de cockpitbekleding.

18″ UNTAMED 2-TONE SPOKE

Deze opvallende 18″ lichtmetalen wielen verlenen jouw MINI een stoere offroad-look. Dit wordt geaccentueerd door de prachtige tweekleurige afwerking.

PIANO BLACK PACK

Afgezet tegen het Momentum Grey carrosseriekleur creëren de afwerking van het dak, de spiegelkappen en de dakreling in Piano Black een krachtig gevoel van contrast. 

INTERIEUR HIGHLIGHTS

OP NATUUR GEÏNSPIREERD DESIGN

Geïnspireerd door de natuur is de exclusieve cockpitbekleding voorzien van verlichte decoratiefolie en opvallende, kenmerkende “untamed” emblemen.

HIGHLAND GREEN STOELEN

Niets benadrukt de gedachte die in het aantrekkelijke interieur van de MINI Countryman Untamed Edition tot uiting komt beter dan de exclusieve MINI Yours Lounge stoelen in Highland Green.

NAPPALEDER STUURWIEL

Dit esthetisch fraaie, zacht aanvoelende en ergonomisch gevormde met nappaleder beklede stuur geeft je een bijzonder goede grip. En verleent het interieur een zelfverzekerd en sportief karakter.

Ontdek de acties van BMW Renova
ALLE ACTIES

Jaarlijks hebben wij een breed aanbod aan acties voor jou en jouw MINI met aantrekkelijke prijzen. Houd de actiepagina in de gaten om geen elke deal te missen.

Neem vrijblijvend contact met ons op over onze producten en services
CONTACT

Wij helpen je graag verder met alle vragen omtrent jouw MINI. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel direct de gewenste vestiging.

BMW Renova Tilburg vestiging - altijd een vestiging in de buurt
VESTIGINGEN

Bekijk al onze vestigingen en kom langs in de showroom. Wij ontvangen u graag!