MINI ROCKINGHAM GT

TERUG. EN HOE

Na een ruime 40 jaar is de legendarische MINI 1275 GT terug van weggeweest. In de jaren 70 won deze legendarische MINI race na race op het Rockingham Motor Speedway. Nu 50 jaar later is de MINI 1275 GT terug. En hoe. De MINI Rockingham GT is stoerder, gedurfder en sportiever dan ooit. Standaard uitgevoerd met onder andere JCW Aerodynamica kit, automatische transmissie en Piano Black exterieur afwerking. De MINI Rockingham GT is verkrijgbaar als 3-Deurs, 5-Deurs, Cabrio, Clubman & Countryman.

De MINI Rockingham GT aut. is tijdelijk in prijs verlaagd en leverbaar vanaf € 37.490,- of Private Lease € 599,- per maand.

MODELVERKOOPPRIJS
MINI 3-Deurs Cooper Rockingham GT€ 37.730,-
MINI 3-Deurs Cooper S Rockingham GT€ 44.250,-
MINI 5-Deurs Cooper S Rockingham GT€ 47.790,-
MINI Cabrio Cooper Rockingham GT€ 43.790,-
MINI Cabrio Cooper S Rockingham GT€ 48.030,-
MINI Clubman Cooper S Rockingham GT€ 55.290,-
MINI Countryman Cooper S Rockingham GT€ 54.790,-

LEASE JOUW ROCKINGHAM GT

De MINI Rockingham GT is terug van weggeweest. En hoe. De MINI keert terug met een nog stoerder uiterlijk dan voorheen. De MINI Rockingham GT is leverbaar op diverse modellen met een Cooper S motorisering, en dat zorgt voor het ultieme Go Kart gevoel. 

Lease nu jouw MINI Rockingham GT vanaf € 579,-* p/mnd.

*Op basis van 10.000 km & 48 maanden.

OPTIES ZIJN NIET ZO MINI

De MINI Rockingham GT is voorzien van een MINI navigatiesysteem met een 8,8″ touch screen display, het navigatiesysteem heeft ook Real Time Traffic Information. Je MINI weergeeft dan de meest actuele files, wegafsluitingen of ongevallen. Met de smartphone integratie via Apple CarPlay geniet je onderweg van jouw favoriete muziek. Aan het einde van de rit kan jij jouw MINI veilig inparkeren met het Park Distance Control systeem. 

Ontdek de acties van BMW Renova
ALLE ACTIES

Jaarlijks hebben wij een breed aanbod aan acties voor jou en jouw MINI met aantrekkelijke prijzen. Houd de actiepagina in de gaten om geen elke deal te missen.

Neem vrijblijvend contact met ons op over onze producten en services
CONTACT

Wij helpen je graag verder met alle vragen omtrent jouw MINI. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel direct de gewenste vestiging.

BMW Renova Tilburg vestiging - altijd een vestiging in de buurt
VESTIGINGEN

Bekijk al onze vestigingen en kom langs in de showroom. Wij ontvangen u graag!