MINI AIRCO SERVICE

LEKKER FRIS

Lekker fris de zomer door! Laat de airco van je MINI nakijken voor een fris gevoel in de auto. Tijdens een warmere periode is het mogelijk dat jouw airco minder goed functioneert, dit kan komen doordat het koudemiddel verdampt, weglekt of de filters aan vervanging toe zijn. Een slecht werkende airco heeft bovendien een negatief effect op het brandstofverbruik. Voor het onderhoud maakt het niet uit of je de airco veel of juist heel weinig gebruikt. Met regelmatig onderhoud voorkom je dat de airco stuk gaat. Maak nu gebruik van onze airco service zodat je optimaal kunt genieten van jouw airco. 

TARIEVEN

AIRCO REINIGEN€ 39.95 *
AIRCO LEGEN, FLUORMIDDEL EN VILLEN€ 89,-
AIRCO SERVICE€ 119,- **
AIRCO REINIGEN

Hiermee doden wij bacteriën en werken vieze geurtjes door met een sonde een diepte reiniging tot onderin in de condens bak te brengen. Ook het Interieur luchtfilter wordt gecontroleerd en tegen meerprijs vervangen.
*Mocht het interieurfilter erg vervuild zijn wordt er geadviseerd dit filter tegen meerprijs mee te vervangen.  

AIRCO SERVICE

Tijdens de airco service wordt de temperatuur van uw auto gecontroleerd, de vloeistoffen bijgevuld en de koudemiddelen gerecycled. Bij Renova hebben wij de juiste apparatuur en zijn onze mensen erkend om alle onderhoud – en reparatiewerkzaamheden aan een airco-installatie uit te voeren. 
– Elk onderdeel wordt visueel gecontroleerd.
– Koudemiddel wordt ververst.
– Filter & filterdroger worden gecontroleerd.
– Aircosysteem wordt afgeperst, controle op lekkage.
– Functie controle, werkt alles nog naar behoren.

** Dit is inclusief 200 gr koudemiddel. Indien de airco meer koudemiddel nodig heeft, wordt hiervoor een meerprijs gerekend.

ALLE ACTIES

Jaarlijks hebben wij een breed aanbod aan acties voor jou en jouw MINI met aantrekkelijke prijzen. Houd de actiepagina in de gaten om geen elke deal te missen.

CONTACT

Wij helpen je graag verder met alle vragen omtrent jouw MINI. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel direct de gewenste vestiging.

VESTIGINGEN

Bekijk al onze vestigingen en kom langs in de showroom. Wij ontvangen u graag!