Het onderhoudscontract voor BMW rijders

BMW service inclusive

Schaft u een nieuwe BMW aan of rijdt u al jaren met plezier in uw BMW, wij hebben hét onderhoudscontract voor de BMW liefhebber. Met Service Inclusive betaalt u vooraf een vaste totaalprijs voor al uw onderhoud. De looptijd of het aantal kilometers bepaalt u zelf. Op deze manier bespaart u aanzienlijk op al uw toekomstige onderhoudskosten.

BMW Service Inclusive is tijdelijk extra aantrekkelijk. Dankzij het actietarief bespaart u tot wel 30% op al uw toekomstige onderhoudswerkzaamheden.

Bereken uw voordeeltarief en neem indien wenselijk contact op met een van onze service adviseurs indien u meer informatie wenst omtrent Service Inclusive.

  • Aantrekkelijke kostenbesparingAantrekkelijke kostenbesparing
  • Dealer onderhoudenDealer onderhouden
  • Op basis van looptijd of kilometersOp basis van looptijd of kilometers

onderhoudscontract

Wij bieden met het Service Inclusive pakket een aantrekkelijk meerjarenonderhoudscontract aan. Tegen een éénmalig bedrag bent u gedekt voor een periode naar keuze, voor al het service en onderhoud. Het contract biedt gemoedsrust en financiële voordelen, waardoor klanten een hoog niveau van service en kwaliteit krijgen zonder extra kosten. Zo komt u nooit voor ongewenste verassingen te staan en blijft uw BMW jarenlang in een topconditie.

PERFECTE SERVICE VOOR UW BMW

Service Inclusive omvat als onderhoudscontract het voorgeschreven onderhoud. Inclusief de daarbij benodigde originele BMW onderdelen, vloeistoffen en werkplaatstarief.

BMW Service Inclusive Plus staat voor een nog uitgebreider onderhoudscontract. Het dekt voorgeschreven onderhoud én de vervanging van slijtagedelen inclusief de daarbij benodigde BMW onderdelen, vloeistoffen en het werkplaatstarief.

Ontdek welke vorm van Service Inclusive het beste bij u past. Middels onderstaande tabel waarin u een duidelijk overzicht hebt met de verschillen tussen Service Inclusive en Service Inclusive plus

Service Inclusive bij Renova BMW
Nieuwe BMW

Op basis van 5 jaar en 100.000 kilometer

Het uitgebreide onderhoudscontract dat u gemoedsrust biedt bij het rijden in uw nieuwe BMW. Met Service Inclusive bieden wij u een hoogwaardige service en professioneel onderhoud, zoals u van ons gewend bent.

GEBRUIKTe BMW

Op basis van 5 jaar en 100.000 kilometer

Maak gebruik van Service Inclusive op uw gebruikte BMW. Hiermee verkrijgt u financiële zekerheid bij het uitvoeren van een onderhoudsbeurt aan uw pre-loved BMW.

ELEKTRISCHe BMW

Op basis van 5 jaar en 100.000 kilometer

Met dit uitgebreide onderhoudscontract worden alle reguliere onderhoudsbeurten en dekking voor specifieke elektrische componenten verzorgd. Door te kiezen voor Service Inclusive bij uw elektrische BMW, kunt u zorgeloos rijden en genieten.

Ontdek wat bij u past

Welk model BMW u ook rijdt, u bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometers van uw BMW Service Inclusive contract. Bekijk de voorwaarden in het PDF en neem voor meer informatie of het afsluiten van een contract, contact op met een van onze service adviseurs. Zij helpen u graag verder.

*prijzen zijn exclusief btw

Service InclusiveService Inclusive Plus
Alle BMW modellenNieuwe BMW modellen
Onderhoud volgens BMW richtlijnenOnderhoud volgens BMW richtlijnen
Motorolie verversenMotorolie verversen
Oliefilter vervangenOliefilter vervangen
Luchtfilter(s) vervangenLuchtfilter(s) vervangen
Interieurfilter(s) vervangenInterieurfilter(s) vervangen
Brandstoffilter(s) vervangenBrandstoffilter(s) vervangen
Bougies vervangenBougies vervangen
Remvloeistof vervangen of bijvullenRemvloeistof vervangen of bijvullen
Maximaal éénmaal pj. ruitenwissers vervangen
Remschijven – voor en achter vervangen
Remblokken – voor en achter vervangen
ACTIEVOORWAARDEN

·  De actietarieven gelden voor het onderhoudscontract Service Inclusive met een contractduur van 5 jaar of 100.000 km en zolang de voorraad strekt.
·  Als uw BMW nog nooit onderhoud heeft gehad, gaat het contract in vanaf de startdatum van de garantie.
·  Wanneer uw BMW al eens onderhoud heeft gehad (bij een BMW dealer of elders), gaat het contract in bij het eerste servicemoment na de afsluitdatum.
·  Wanneer uw BMW al eens onderhoud heeft gehad (bij een BMW dealer of elders), wordt de afgesloten kilometrage binnen uw contract opgeteld bij uw huidige kilometerstand. Vb:
Uw auto heeft 60.000 km op de teller staan. Bij een Service Inclusive contract van 5 jr /100.000 km wordt dit 5 jaar of 160.000 km.
·  Er is een gelimiteerd aantal contracten beschikbaar met de voordelige actietarieven. Deze contracten zijn af te sluiten zolang de voorraad strekt.
·  Alle BMW M Modellen zijn uitgesloten van deze actie.
·  Alleen geldig op BMW modellen met Condition Based Service en een lange service interval (meestal benzinemodellen).