Onze vakmensen kennen uw BMW als geen ander

APK UW BMW DEALER

Waarom een APK keuring bij een BMW dealer? Als BMW erkend service partner kennen we uw BMW als geen ander. Een goede conditie van uw auto is erg belangrijk. Voor uw eigen veiligheid, maar ook die van anderen. Daarom wordt uw BMW bij de wettelijk verplichte APK (Algemene Periodieke keuring) op diverse punten gecontroleerd. Naast veiligheidsaspecten wordt er tijdens de APK check ook gekeken naar milieuaspecten zoals lekkages en uitstoot.

U kunt de APK van uw BMW laten uitvoeren vanaf € 39,95.

*Voor diesels geldt een tarief van € 65,50,-.

KIES RENOVA VOOR UW APK

Een APK keuring voor uw BMW kunt u overal uit laten voeren, maar wanneer u kiest voor de BMW specialisten van Renova dan bent u er zeker van dat uw BMW in goede handen is. Onze officiële APK-keurmeesters zijn gespecialiseerde monteurs en kennen uw BMW als geen ander. We doen alles wat nodig is voor de verkeersveiligheid én weten alles van uw BMW. Zo weten wij precies waar we op moeten letten tijdens een keuring voor uw BMW. Mocht er toch onverhoopt iets zijn, dan kunnen wij de reparatie voor u uitvoeren met originele BMW-onderdelen. Uiteraard met een heldere prijsopgaaf vooraf, afspraak is afspraak.

Voor de APK-keuring van uw BMW is Renova het beste adres.

All-in service

BMW SERVICE INCLUSIVE

Schade rijden blijft een vervelende aangelegenheid. Naast uw beschadigde BMW komen er veel andere zaken bij kijken waar u niet op zit te wachten.
Wij begrijpen dit als geen ander en zijn er voor u om dit uit handen te nemen. Het enige waar u aan dient te denken is het melden van de schade bij de verzekeringsmaatschappij.

Zorgeloos onderweg

BMW VERLEGNDE PECHHULP

Het is voor u mogelijk om uw BMW, ouder dan 5 jaar onbezorgd te blijven rijden met Verlengde Pechhulp. De service verlengde pechhulp is een uitgebreid pakket waarbij u gebruik kunt maken van alle hulpdiensten.

Altijd zeker

BMW TOP COVER VERZEKERING

Bij uw premium auto hoort ook een premium verzekering. Met de Top Cover verzekering van BMW is uw auto optimaal verzekerd tegen schade en diefstal. Bekijk de voordelen van deze verzekering op de pagina.

APK CHECKLIST

De keuring voor uw BMW biedt de zekerheid van een veilige auto, met een geldige APK weet u dat u veilig de weg op kan en dat uw auto aan de eisen van de RDW voldoet. Als erkende BMW dealer zorgen wij dat uw auto aan de RDW keuringseisen voldoet. De APK zegt echter niets over de staat van onderhoud van uw auto, daardoor kan het zijn dat wij u adviespunten geven voor onderhoud, terwijl de auto wel goedgekeurd is.

EEN AANTAL CONTROLEPUNTEN:

  • Deugdelijkheid van de auto
  • Spiegels
  • Voorruit
  • Deuren en vergrendeling
  • Remmen en de remwerking
  • Carosserie
  • Autogordels
  • Registratie
  • Uitlaat en uitstoot
  • Wielen en banden

Altijd een vestiging bij u in de buurt

ONZE RENOVA BMW VESTIGINGEN

Neem contact op met de Renova vestiging in Tilburg - Branbant.

Renova Tilburg

Driehuizendijk 1
5022 KD Tilburg
Nederland

Tel. 013 – 5422133

Neem contact op met de Renova vestiging in Waalwijk - Branbant.

Renova Waalwijk

van Andelstraat 9
5141 PB Waalwijk
Nederland

Tel. 0416 332 443

Neem contact op met de Renova vestiging in Breda - Branbant.

Renova Breda

Huifakkerstraat 1
4815 PN Breda
Nederland

Tel. 076 – 5223549

Neem contact op met de Renova vestiging in Roosendaal - Branbant.

Renova Roosendaal

Vlierwerf 2
4704 SB Roosendaal
Nederland

Tel. 0165 – 576 376

Neem contact op met de Renova vestiging in Goes - Branbant.

Renova Zeeland

Amundsenweg 33
4462 GP Goes
Nederland

Tel. 0113 – 245 245