Alles binnen handbereik

DE MY BMW APP

De MyBMW app biedt u extra comfort. U kunt namelijk met de app de status van uw BMW checken. De app toont informatie over de status van de auto en kan afhankelijk van de uitrusting – op afstand functies bedienen. Periodiek vindt er een update plaats van de app waardoor er nieuwe functionaliteiten beschikbaar worden gesteld.

Download de app en ontdek zelf de voordelen van de MyBMW app voor u en uw BMW.

  • Onderhoud plannenOnderhoud plannen
  • Status van uw BMWStatus van uw BMW
  • Afstand bedienbaarAfstand bedienbaar

Met BMW Charging bieden we u de mogelijkheid om overal te laden. Ongeacht of u thuis, onderweg of op het werk uw BMW moet laden. Met de bijbehorende laadpas kunt u grenzeloos laden bij 480.000 oplaadpunten in heel Europa. Afhankelijk van het abonnement dat u kiest worden er vaste tarieven gehanteerd of die van het laadstation, die ten alle tijden voordelig zijn voor u. Ontdek meer over de voordelen van BMW Chariging op de pagina.

Word lid van één van de grootste laadnetwerken in Europa

– BMW Charging

HIGHLIGHTS VAN DE MY BMW APP


  • Direct toegang tot de status en functies van uw BMW;
  • Slimme diensten en ondersteuning voor elektrische rijders;
  • Uitgebreide navigatie- en kaartfuncties om uw ritten te plannen;
  • De functie om direct onderhoud voor uw BMW in te plannen bij Renova.

HOE WERKT DE APP?

HOE VERBIND IK DE APP

HOE PLAN IN ONDERHOUD

HOE PLAN IK MIJN ROUTE

DE BELANGRIJKSTE VRAGEN & ANTWOORDEN

Wat kan de My BMW app?

De My BMW App is de universele interface met uw BMW en met alle andere producten en services van BMW. De My BMW App houdt u altijd op de hoogte van de status van uw BMW. Afhankelijk van de uitrusting maakt de My BMW App ook de weergave van de locatie van de BMW mogelijk, evenals het op afstand ver- en ontgrendelen van de portieren en het vastleggen van de omgeving van de auto (Remote 3D View). Met de My BMW App kunt u bestemmingen vanuit uw smartphone naar het navigatiesysteem in uw BMW verzenden. Ook voor geëlektrificeerde BMW modellen biedt de My BMW App talrijke nuttige functies – u heeft bijvoorbeeld altijd de elektrische actieradius in het zicht.

Voor welke BMW modellen is de My BMW app beschikbaar?

– De My BMW App is geschikt voor BMW’s vanaf bouwjaar 2014.
– De beschikbaarheid van enkele app functies is afhankelijk van de uitrusting van uw BMW en van uw BMW ConnectedDrive abonnement.
– De beschikbaarheid van app functies kan per land variëren.

Hoe installeer ik de My BMW app?

De My BMW App is voor zowel iOS als Android besturingssystemen beschikbaar en is gratis te downloaden in de Apple App Store en de Google Play Store.

Waarom werkt de BMW Connected App niet meer en waarom vind ik deze ook niet meer in de app store?

De BMW Connected App is sinds 1 juli 2021 volledig vervangen door de My BMW App. Download nu kosteloos de nieuwe My BMW App, zodat u ook in de toekomst kunt gebruikmaken van onze digitale diensten en profiteren van de functies van de volgende generatie. U kunt zich met uw gebruikelijke BMW ID (e-mailadres/wachtwoord) aanmelden.

Verbruikt de My BMW app datavolume van mijn abonnement voor de smartphone?

Ja. De My BMW App gebruikt zonder beschikbare WiFi het datavolume van uw abonnement voor de smartphone. Bijvoorbeeld met zoeken naar bestemmingen via de geïntegreerde SIM kaart en het verzenden naar uw BMW.

Kan ik de My BMW app ook gebruiken zonder zelf een BMW te hebben?

In demomodus is de My BMW App ook te gebruiken zonder zelf een BMW te hebben. Selecteer een aantrekkelijk BMW demomodel in de App Garage en ontdek de vele functies van de app, bijvoorbeeld op gebied van elektrisch rijden.