Alles binnen handbereik

DE MY BMW APP

De MyBMW app biedt u extra comfort. U kunt namelijk met de app de status van uw BMW checken. De app toont informatie over de status van de auto en kan afhankelijk van de uitrusting – op afstand functies bedienen. Periodiek vindt er een update plaats van de app waardoor er nieuwe functionaliteiten beschikbaar worden gesteld.

Download de app en ontdek zelf de voordelen van de MyBMW app voor u en uw BMW.

  • Onderhoud plannenOnderhoud plannen
  • Status van uw BMWStatus van uw BMW
  • Afstand bedienbaarAfstand bedienbaar

Met BMW Charging bieden we u de mogelijkheid om overal te laden. Ongeacht of u thuis, onderweg of op het werk uw BMW moet laden. Met de bijbehorende laadpas kunt u grenzeloos laden bij 480.000 oplaadpunten in heel Europa. Afhankelijk van het abonnement dat u kiest worden er vaste tarieven gehanteerd of die van het laadstation, die ten alle tijden voordelig zijn voor u. Ontdek meer over de voordelen van BMW Chariging op de pagina.

Word lid van één van de grootste laadnetwerken in Europa

– BMW Charging

HIGHLIGHTS VAN DE MY BMW APP


  • Direct toegang tot de status en functies van uw BMW;
  • Slimme diensten en ondersteuning voor elektrische rijders;
  • Uitgebreide navigatie- en kaartfuncties om uw ritten te plannen;
  • De functie om direct onderhoud voor uw BMW in te plannen bij Renova.

BMW DIGITAL KEY

Gebruik uw mobiel of smartwacht als autosleutel. Met de BMW Digital Key kunt u uw BMW gemakkelijk openen met uw mobiel. U hoeft alleen de digitale sleutel te koppelen aan uw profiel (BMW ID) en dan kunt u gebruik maken van de Digital Key.

Als u toe bent aan extra functies, dan past BMW Digital Key Plus perfect bij u. Met Great Entrance Moments begroet uw BMW u wanneer u dichtbij komt. Deze functie schakelt de verlichting in, ontgrendelt de portieren en staat een welkomsanimatie. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om uw BMW in te parken via uw telefoon. En u heeft directe functiebediening via de My BMW App. Zo kunt u gemakkelijk de ruiten openen en sluiten.

VEELGESTELDE VRAGEN DIGITAL KEY

Hoe veilig is de BMW Digital Key?

Uw digitale sleutel is veilig opgeslagen op het secure element van uw smartphone. Bovendien worden zowel NFC als ultra-breedband technologie toegepast om de nabijheid van zender en ontvanger op betrouwbare wijze te bepalen.

Wat gebeurt er als mijn iPhone moet worden opgeladen?

Als uw iPhone moet worden opgeladen, kunt u hem nog steeds gebruiken om uw BMW te ontgrendelen en te starten. Wanneer uw iPhone nog zeer weinig stroom heeft, schakelt deze over naar energiebesparingsmodus. Met ingeschakelde Express Mode kunt u uw autosleutels nog tot vijf uur na het inschakelen van de energiebesparingsmodus van de iPhone blijven gebruiken. Druk op de knop aan de zijkant van uw iPhone om te zien of uw autosleutels beschikbaar zijn.

Wat is de BMW Key Card en hoe gebruik ik die?

• Gelijkwaardige autosleutel – onafhankelijk van de digitale sleutel op uw smartphone.
• De sleutel wordt standaard in gedeactiveerde vorm in uw BMW geïnstalleerd en kan naar wens worden geactiveerd of weer gedeactiveerd, bijv. bij een BMW serviceafspraak.
• Bijzonder handig voor valet parking.
• Activatie via standaard autosleutel of actieve digitale sleutel in de BMW.
• Activatie via het smartphonevak en de menu-instructies in de BMW.
• Deactivatie via het voertuigmenu.
• Laat nooit een actieve KeyCard in achter in de BMW.

HOE WERKT DE APP?

HOE VERBIND IK DE APP

HOE PLAN IK ONDERHOUD

HOE PLAN IK MIJN ROUTE

DE BELANGRIJKSTE VRAGEN & ANTWOORDEN

Wat kan de My BMW app?

De My BMW App is de universele interface met uw BMW en met alle andere producten en services van BMW. De My BMW App houdt u altijd op de hoogte van de status van uw BMW. Afhankelijk van de uitrusting maakt de My BMW App ook de weergave van de locatie van de BMW mogelijk, evenals het op afstand ver- en ontgrendelen van de portieren en het vastleggen van de omgeving van de auto (Remote 3D View). Met de My BMW App kunt u bestemmingen vanuit uw smartphone naar het navigatiesysteem in uw BMW verzenden. Ook voor geëlektrificeerde BMW modellen biedt de My BMW App talrijke nuttige functies – u heeft bijvoorbeeld altijd de elektrische actieradius in het zicht.

Voor welke BMW modellen is de My BMW app beschikbaar?

– De My BMW App is geschikt voor BMW’s vanaf bouwjaar 2014.
– De beschikbaarheid van enkele app functies is afhankelijk van de uitrusting van uw BMW en van uw BMW ConnectedDrive abonnement.
– De beschikbaarheid van app functies kan per land variëren.

Hoe installeer ik de My BMW app?

De My BMW App is voor zowel iOS als Android besturingssystemen beschikbaar en is gratis te downloaden in de Apple App Store en de Google Play Store.

Waarom werkt de BMW Connected App niet meer en waarom vind ik deze ook niet meer in de app store?

De BMW Connected App is sinds 1 juli 2021 volledig vervangen door de My BMW App. Download nu kosteloos de nieuwe My BMW App, zodat u ook in de toekomst kunt gebruikmaken van onze digitale diensten en profiteren van de functies van de volgende generatie. U kunt zich met uw gebruikelijke BMW ID (e-mailadres/wachtwoord) aanmelden.

Verbruikt de My BMW app datavolume van mijn abonnement voor de smartphone?

Ja. De My BMW App gebruikt zonder beschikbare WiFi het datavolume van uw abonnement voor de smartphone. Bijvoorbeeld met zoeken naar bestemmingen via de geïntegreerde SIM kaart en het verzenden naar uw BMW.

Kan ik de My BMW app ook gebruiken zonder zelf een BMW te hebben?

In demomodus is de My BMW App ook te gebruiken zonder zelf een BMW te hebben. Selecteer een aantrekkelijk BMW demomodel in de App Garage en ontdek de vele functies van de app, bijvoorbeeld op gebied van elektrisch rijden.