Ontdek het aanbod

Private lease

Met onze Private Lease calculator berekent u snel en eenvoudig, hoeveel het kost om een BMW privé te leasen. Allereerst selecteert u het gewenste model, bepaal vervolgens de looptijd en kilometrage. Afsluitend personaliseert u de BMW volledig naar wens bij zowel het interieur als het exterieur. Indien u specifieke wensen heeft voor het in- en exterieur van de BMW kunt u een offerte op maat aanvragen.

Alle maandbedragen die getoond worden zijn gebaseerd op een Private Lease contract met een looptijd van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar.

Private lease

Met Private Lease kunt u een gloednieuwe BMW rijden zonder grote investering te hoeven doen. U bent met een vast maandbedrag ingedekt tegen onverwachte kosten voor service en onderhoud.

Operational lease

BMW Operational Lease is voor de zakelijke rijder. Hierbij hoeft u niet te investeren in één of meerdere auto’s, het beheer of de toebehorende administratie. Alles wordt in een keer geregeld.

Contact

Heeft u vragen over Private Lease of Operational Lease dan kunt u contact opnemen of langs komen in de voor u dichtstbijzijnde Renova vestiging. Onze collega’s helpen u graag verder.