Zakelijk zorgeloos rijden

Operational lease

Bereken met onze Operational Lease Lease calculator eenvoudig, hoeveel het kost om een BMW zakelijk te leasen. Allereerst selecteert u het gewenste model, bepaal vervolgens de looptijd en kilometrage. Afsluitend personaliseert u de BMW volledig naar wens bij zowel het interieur als het exterieur. Indien u specifieke wensen heeft voor het in- en exterieur van de BMW kunt u een offerte op maat aanvragen.

Alle maandbedragen die getoond worden zijn gebaseerd op een Private Lease contract met een looptijd van 48 maanden en 20.000 kilometer per jaar.

Operational lease uw volgende BMW. Bereken de maandprijs met de calculater van BMW Renova

Operational lease

Met Operational Lease is voor de zakelijke rijder die zorgeloos onderweg wil zijn. U hoeft niet te investeren in één of meerdere auto’s, het beheer of de toebehorende administratie. Alles wordt in een keer geregeld.

Private lease

Rijd met Private Lease in een gloednieuwe BMW zonder grote investering te hoeven doen. U bent met een vast maandbedrag ingedekt tegen onverwachte kosten voor service en onderhoud.

Contact

Bij vragen over Private Lease of Operational Lease kunt u contact opnemen of langs komen in de voor u dichtstbijzijnde Renova vestiging. Onze collega’s helpen u graag verder.