FINANCIERINGSAANBOD

Het onbekende tegemoet rijden is leuk, maar als het om uw maandelijkse lasten gaat weet u misschien liever waar u aan toe bent. In dat geval past een financiering met een vaste rente en looptijd het beste bij u. Hiermee betaalt u een vaste looptijd lang hetzelfde bedrag per maand. En aan het eind van de looptijd is de BMW helemaal van u.

Profiteer nu van een financieringsaanbod op geselecteerde BMW modellen. Sluit uw Private Finance of Financial Lease contract af i.c.m. een BMW Top Cover verzekering en profiteer tijdelijk van 8,49%* rente. Sluit u geen Top Cover verzekering af, dan heeft u een rente van 8,99%.

* In combinatie met een BMW Top Cover verzekering.

BMW BEV MODELLEN

Voor alle alle geëlektrificeerde modellen hanteren wij tijdelijk een extra scherp rentetarief van 5,49% voor zowel Financial Lease als Private Finance overeenkomsten in combinatie met een BMW Top Cover verzekering. Zonder een Top Cover verzekering komt het rentepercentage uit op 5,99%.

Deze actie is geldig t/m 30-06-2023.

BMW i4


5,49% rente i.c.m. Top Cover.

BMW i7


5,49% rente i.c.m. Top Cover.

BMW iX1


5,49% rente i.c.m. Top Cover.

BMW iX


5,49% rente i.c.m. Top Cover.

TOPCOVER VERZEKERING

Wanneer uw BMW is gestolen of total loss is gereden stap je met een BMW Top Cover verzekering de eerste 5 jaar na aankoop van een nieuwe BMW zonder kosten over in een nieuwe, en gelijkwaardige BMW. Bij een gebruikte BMW ontvang je de eerste 3 jaar na aankoop het gehele aankoopbedrag terug bij aanschaf van een nieuwe BMW.

Voor nieuwe BMW modellen (vanaf productiedatum maart 2019 of bij BMW i3 modellen van alle bouwjaren) heeft u de keuze om per kilometer te betalen. U krijgt dan korting op uw premie en bent altijd goedkoper uit dan bij een BMW Top Cover verzekering zonder betalen per kilometer.

DE VOORDELEN

VAST MAANDBEDRAG

Gedurende de gehele overeenkomst betaalt u een vaste rente. Daarnaast spreken we vooraf de looptijd van de overeenkomst af. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en geniet u altijd van vaste kosten per maand.

TUSSENTIJDS EXTRA AFLOSSEN

Gedurende uw overeenkomst kunt u, tegen bepaalde voorwaarden, extra aflossen op het openstaande saldo. Zo verlaagt u uw maandelijkse kosten voor de rest van de overeenkomst.

MAANDBEDRAG VERLAGEN DOOR AANBETALING SLOTSOM

U kunt er voor kiezen om uw maandbedrag te verlagen door vooraf een aanbetaling te doen of door bijvoorbeeld een slotsom af te spreken. Zo betaalt u dit bedrag in één keer en verlaagt u uw maandelijkse kosten.

NA VOLLEDIGE BETALING IS DE BMW VAN U

Na het voldoen van de laatste maandtermijn en de eventuele slotsom is de BMW helemaal van u. Zo kunt u nog jaren met plezier doorrijden óf de BMW inruilen voor een nieuwe BMW.