Renova actie BMW - edition colorvision

DE EDITION COLORVISION

Voor de BMW 1 & 2 serie

DE EDITION COLORVISION

Een ongekend exclusief ontwerp en bijzondere uitrustingsfunctionaliteiten benadrukken het stijlvolle en levendige karakter van deze premium compacte modellen. De Edition ColorVision modellen van BMW zijn gebaseerd op M sport specificaties met hoogwaardige metallic lakafwerkingen en tweekleurige lederen bekleding. De BMW 1 Serie en BMW 2 Serie Gran Coupé zijn vanaf nu leverbaar in deze editie.

BMW 1 SERIE

De BMW 1 Serie is gearriveerd en trekt direct alle aandacht met de kleur Frozen Pure Grey Metallic (kleurcode: C5A). Hij onderscheidt zich met zijn uitzonderlijk fraaie design en vooruitstrevende designtaal. Hetzelfde geldt voor zijn interieur met een moderne ambiance die tot de verbeelding spreekt met premium kwaliteit en openheid. De efficiënte motoren, de voorwielaandrijving die in de BMW 1 Serie debuteert, en de state-of-the-art ondersteltechnologie garanderen een rijervaring met ongekende dynamiek en wendbaarheid.

Maak kennis met de BMW 1 serie en ontdek de wereld van BMW Renova op de pagina.

Bij Renova staat uw nieuwe BMW 1 serie klaar als occasion, voorraad nieuw maar ook zelf nieuw samen te stellen
Bij Renova staat uw nieuwe BMW 2 serie Gran Coupé klaar als occasion, voorraad nieuw maar ook zelf nieuw samen te stellen

BMW 2 SERIE

Geen traditionele coupé, maar een heel bijzondere ervaring: de eerste BMW 2 Serie Gran Coupé heeft een uitdagend karakter en introduceert een nieuwe vorm van autoriteit in de compacte premiumklasse. Het is bovenal de compromisloze, prestatiegerichte esthetiek die zijn ambities onmiskenbaar duidelijk maakt mede door de bijzondere kleur Melbourne Rot Metallic (kleurcode: A75). Niet trendvolgend, maar trendsettend.

Niet conventioneel, maar individueel. Ontdek meer over deze uitzonderlijke editie van de BMW Gran Coupé.

M SPORT PRO PACK

De speciale edities brengen ook kleur in het interieur. Een exclusief element is de tweekleurige lederen Dakota-bekleding, die samen te stellen is in de kleurencombinaties Black/Magma Red en Black/White, met een geborduurde “Edition”- badge gecombineerd met M Sport-stoelen voor de bestuurder en bijrijder. Het lederen M stuur met multifunctionele knoppen, de M roestvrijstalen pedalen en de M voetsteunen versterken eveneens de sportieve look van het interieur van de Edition ColorVision. Ook het lichtpakket met sfeerverlichting en vloermatten met op maat gemaakte biezen, stralen exclusiviteit, sportiviteit en luxe uit zoals u van BMW gewend bent.

Daarnaast heeft het M Sport Pro Pack de volgende adities:

  • Aluminium instaplijsten met Edition branding;
  • 18″ Lichtmetalen M wielen – Y-spaak 553 M in Biocolor;
  • M Sportremsysteem met remklauwen hoogglans rood;
  • M koplampen Shadow Line;
  • M veiligheidsgordels;
  • M hoogglans Shadow Line met uitgebreide omvang;
  • M achterspoiler.
Ontdek de acties van BMW Renova
ANDERE ACTIES

Wij hebben periodiek verschillende acties voor u en uw BMW. Bekijk de actuele acties in het overzicht .

Neem vrijblijvend contact met ons op over onze producten en services
CONTACT

Indien u vragen heeft over uw BMW of de acties, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie.

BMW Renova Tilburg vestiging - altijd een vestiging in de buurt
VESTIGINGEN

Dagelijks zijn onze vestigingen voor u geopend om een bezoek te brengen aan onze showroom, werkplaats of magazijn.