Aantrekkelijk prijsvoordeel

ACTUELE BMW ACTIES

Bij Renova profiteert u regelmatig van aantrekkelijke acties voor uw BMW. Denk hierbij aan extra pakketvoordeel op een nieuwe BMW, financieringen met een extra laag rentepercentage en voordeel op onderhoud of reparatie.

Op deze pagina vindt u de actuele acties van Renova voor uw BMW. Bekijk uw voordeel of neem contact met ons op voor meer informatie.

BMW WINTERWIELEN

Wanneer de temperaturen onder de 7 graden komen, zorgen de winterbanden voor de juiste prestaties. Dit is goed te merken op het gebied van tractie, grip in de bochten en bij het remmen. Winterbanden zijn samengesteld uit zachtere rubbersoorten en zijn voorzien van een dieper profiel met fijne lamellen die voor meer grip zorgen bij nat-en gladheid. Om er voor te zorgen dat uw BMW klaar is voor de winter, bieden wij een ruim aanbod winterwielen.

U profiteert nu t/m 31 augustus van voordeel tot 20%.

DE EDITION COLORVISION

Exclusieve ontwerp- en uitrustingsfunctionaliteiten benadrukken het stijlvolle en levendige karakter van de Edition ColorVision. Gebaseerd op M Sport specificatie; hoogwaardige metallic lakafwerkingen waarvan de kleuren exclusief te leveren zijn en tweekleurige lederen bekleding varianten zijn bij deze modellen inbegrepen.

Ontdek meer over de specificaties van deze bijzondere model editions van de BMW 1 Serie en de 2 Serie Gran Coupé.

Renova actie BMW - Edition ColorVision
Bekijk de actie producten in de spotlight

Het product

IN THE SPOTLIGHT

Ook uw BMW verdient de beste zorg. Daarom komt BMW gedurende het hele jaar elk kwartaal met product in the spotlight. Dat kunnen care producten zijn om uw BMW in topconditie te houden, maar er komen ook leuke hebbedingen voorbij die u zeker niet wilt missen. En dat alles tegen superscherpe actietarieven! Bekijk hieronder de actuele producten en bestel ze snel!

BMW M PERFORMANCE PARTS

Met BMW M Performance parts kunt u uw BMW maximale individualiteit en een echt autosport karakter geven. Daarvoor is voor ieder model een breed aanbod van accessoires op het gebied van aerodynamica, aandrijving, exterieurdesign, cockpit, onderstel en wielen beschikbaar. M Performance Parts staan voor compromisloze kwaliteit, bijzondere looks en dynamische perfectie. Elk BMW M Performance onderdeel uit de uitgebreide en veelzijdige portfolio maakt een onmiskenbaar statement.

Bestel hier uw BMW M performance parts

MAAK UW BMW WINTERPROOF

De wintermaanden zijn inmiddels aangebroken, tijd om jouw BMW helemaal winterproof te maken. Om er zeker van te zijn dat jouw BMW klaar is voor de winter kan je jouw BMW laten controleren op 20 belangrijke punten met de BMW Wintercheck. Zo weet je zeker dat jouw BMW winterproof is. En dat al voor € 50,-.

Wanneer je de wintercheck laat uitvoeren ontvang je ook nog eens een stoere BMW M 50 Jahre tas. Plan snel jouw afspraak in via de My BMW App of via de afspraakplanner.

BMW AIRCO SERVICE

Het is verstandig om de airco van uw BMW elk jaar te laten nakijken. Maak nu een afspraak en geniet optimaal van uw airco. Tijdens een warmere periode is het mogelijk dat uw airco minder goed functioneert, dit kan komen doordat het koudemiddel verdampt, weglekt of de filters aan vervanging toe zijn. Een slecht werkende airco heeft bovendien een negatief effect op het brandstofverbruik. Voor het onderhoud maakt het niet uit of u de airco veel of juist heel weinig gebruikt.

Renova BMW airco service