Aantrekkelijk prijsvoordeel

ACTUELE BMW ACTIES

Bij Renova profiteert u regelmatig van aantrekkelijke acties voor uw BMW. Denk hierbij aan extra pakketvoordeel op een nieuwe BMW, financieringen met een extra laag rentepercentage en voordeel op onderhoud of reparatie.

Op deze pagina vindt u de actuele acties van Renova voor uw BMW. Bekijk uw voordeel of neem contact met ons op voor meer informatie.

Renova BMW airco service

BMW AIRCO SERVICE

Het is verstandig om de airco van uw BMW elk jaar te laten nakijken. Maak nu een afspraak en geniet optimaal van uw airco. Tijdens een warmere periode is het mogelijk dat uw airco minder goed functioneert, dit kan komen doordat het koudemiddel verdampt, weglekt of de filters aan vervanging toe zijn. Een slecht werkende airco heeft bovendien een negatief effect op het brandstofverbruik. Voor het onderhoud maakt het niet uit of u de airco veel of juist heel weinig gebruikt.

DE FRUNK

Met de Frunk maakt u optimaal gebruik van alle opberg- en laadruimte die beschikbaar is in uw BMW i4 of iX3. Het biedt de mogelijkheid om zowel in de kofferbak spullen op te bergen, als onder uw motorkap bij de elektromotor van de BMW. Ideaal voor vakanties of voor het opbergen van de laadkabel. De Frunk wordt onder de motorkap van uw i4 of iX3 geplaatst door een van onze collega’s. Het plaatsen zit bij de prijs inbegrepen en kunt u aanvragen bij de dichtstbijzijnde vestiging.  

LAAT UW BMW WEER STRALEN

ZOMERCHECK

U geniet extra van de zomer wanneer u en uw BMW er helemaal klaar voor zijn. Daarom bieden wij bij Renova diverse onderhoudschecks aan om uw BMW zomerproof te maken. U profiteert onder andere van voordeel op de BMW Aircocheck, BMW fietsendragers, de BMW Zomercheck en BMW Pechhulp.

DE EDITION COLORVISION

Exclusieve ontwerp- en uitrustingsfunctionaliteiten benadrukken het stijlvolle en levendige karakter van de Edition ColorVision. Gebaseerd op M Sport specificatie; hoogwaardige metallic lakafwerkingen waarvan de kleuren exclusief te leveren zijn en tweekleurige lederen bekleding varianten zijn bij deze modellen inbegrepen.

Ontdek meer over de specificaties van deze bijzondere model editions van de BMW 1 Serie en de 2 Serie Gran Coupé.

Renova actie BMW - Edition ColorVision
Bekijk de actie producten in de spotlight

Het product

IN THE SPOTLIGHT

Ook uw BMW verdient de beste zorg. Daarom komt BMW gedurende het hele jaar elk kwartaal met product in the spotlight. Dat kunnen care producten zijn om uw BMW in topconditie te houden, maar er komen ook leuke hebbedingen voorbij die u zeker niet wilt missen. En dat alles tegen superscherpe actietarieven! Bekijk hieronder de actuele producten en bestel ze snel!