WIE SNEL KAN SCHAKELEN

KRIJGT STANDAARD AUTOMAAT.

Proefrit aanvragen

NU TIJDELIJK AUTOMAAT.

OP ALLE BMW MODELLEN.

BMW staat voor ongekend rijplezier. Een kenmerk dat nog meer onderstreept wordt door het rijden in een BMW met een Steptronic Automaat.

 

Renova heeft nu een unieke aanbieding voor u. U profiteert tijdelijk van een comfortabele Steptronic Automaat op alle BMW modellen*. En dat zonder meerprijs! U kunt de meerwaarde van de Steptronic Automaat zelf ervaren tijdens een proefrit.

 

Wat is een Steptronic Automaat?

Ervaar actief rijplezier - de Steptronic-functie verandert uw BMW met automatische transmissie direct in een handgeschakelde. Kiest u via de keuzehendel voor de Steptronic-modus, dan kunt u net als bij een handgeschakelde transmissie zelf schakelen.

 

Voordelen van de Steptronic Automaat

  • Meer dynamiek: De subtiele afstemming van het schakelverloop maakt een unieke combinatie mogelijk van een sportief-dynamische rijstijl met gunstigere economische verbruikscijfers.
  • Meer sportiviteit: Korte schakeltijden verbeteren de acceleratiewaarden en ondersteunen sportief rijgedrag.
  • Lager brandstofverbruik: Dankzij de extra versnellingen blijft het toerental bij hogere snelheden lager, wat resulteert in minder verbruik.
  • Schakelen via uw stuur: Met de schakelpaddles aan het stuur (afhankelijk van het model) stapt u eenvoudig over naar handmatig schakelen, zonder de handen van het stuur te hoeven nemen.
  • Meer gemak: U hoeft niet meer na te denken over schakelen en koppelen waardoor u meer tijd heeft om te genieten van uw BMW en de directe omgeving optimaal kan ervaren.

 

 

 

*Modellen met standaard een automatische transmissie maken geen onderdeel uit van de actie. BMW M modellen zijn uitgesloten van deze actie. Het is niet mogelijk de Steptronic Edition te combineren met de Centennial (High) Executive.