MINI OCCASIONS.

MINI NEXT: HET NEUSJE VAN DE ZALM.

Bij de meeste van de MINI’s in ons occasions aanbod, zul je het label MINI NEXT terugvinden bij de garantie. Dit label geeft het neusje van de zalm aan onder (jong gebruikte) MINI’s. Deze auto’s, met een leeftijd van maximaal 5 jaar, zijn met behulp van onze 360º Check op meer dan 72 punten gecontroleerd en daarvoor geslaagd. Ze hebben maximaal 120.000 km op de teller staan. MINI NEXT auto’s zijn altijd onderhouden door een MINI dealer. Je profiteert ook nog van 2 jaar garantie, dezelfde garantie die een nieuwe MINI van ons krijgt. MINI’s met de Renova First Class Garantie zijn maximaal 6 jaar oud en hebben maximaal 150.000 km op de teller.

Het zou zo maar kunnen zijn dat jouw favoriete Volcanic Orange 5-deurs MINI Cooper op dit moment niet in ons MINI Occasions aanbod te vinden is. Laat het ons dan weten (Dit mag natuurlijk ook als je een andere favoriet hebt die nu niet in ons aanbod staat). We zetten dan je speurtocht naar jouw droomauto voort.

 

Wanneer je een proefrit wilt maken in onze beschikbare MINI modellen of specifieke occasion, plan je eenvoudig online een afspraak met ons MINI Verkoopteam.